споделете и за някой друг битов навик ако ще отговаряте на подобни въпроси![]()
брънннннннннннннннннннннн н
споделете и за някой друг битов навик ако ще отговаряте на подобни въпроси![]()
брънннннннннннннннннннннн н
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Механизъм: икономическа криза -> наливане на средства в икономиката за оздравяването й -> опасения за увеличаване на инфлацията = обезценяване на валутите -> покупка на активи-убежища срещу инфлацията, сред които е и златото.Това е нещо ново и ще е интересно дали ще е така...Защо златото може да поскъпне с 20%
Джанет Йелън няма да води по-различна политика от Бен Бернанке и затова търсенето на злато като инвестиционно убежище ще се увеличи, коментира експерт
Инфлацията в САЩ обаче зорлем я карат да стигне 2% и тя не иска. Това вече от години, колко точно не знам. Ами като не виждат никаква инфлация притежателите на злато взеха да го разпродават и да си влагат парите в нещо по-доходоносно. Отделно може да има и спекулативна игра на големи играчи. Това изглежда е простата истина - да повторя за н-ти път.
Вярно - индийците и китайците много купуваха, последните все още купуват, доколкото знам. Обаче на първите държавата се принуди да им ограничи покупките. т.е. вноса на злато, които водеха до стремглаво обезценяване на индийската рупия.
----------
Аз засега като притежател само да електронно злато се ограничавам да търгувам това, което виждам за момента и това ме удовлетворява засега. По-умни глави като вас с Мамута да се занимават с по-сложните тайни и далечни стратегии, няма лошо.Отвори му сайта - там всичко си пише! Много профански стана "разговора"....Вий тоз трейдинг само с линкове от официални източници ли го въртите?!
...Ми то трябва да се чете и другаде,па и да се мисли ....Както казват руснаците - у кого есть мозги и руки никогда не сдохнет от голода и скуки
Последна редакция от Eli2356 : 11-10-2013 на 19:28
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Разбира се, че не...Отвори му сайта - там всичко си пише! Много профански стана "разговора"....Вий тоз трейдинг само с линкове от официални източници ли го въртите?!
...Ми то трябва да се чете и другаде,па и да се мисли ....Както казват руснаците - у кого есть мозги и руки никогда не сдохнет от голода и скуки
за днес имам четири сделки с четири различни двойки
и все пак е добре да се чете и да сме информирани, нали
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ми да.Според акъла и преценката си
Пп: О че нагло това злато - рейнджът продължи повече отколкото очаквах. Но може до края на пазара все пак да ми стигне лимитите на част от последните къси на 1265 ПОНЕ (на косъм не си взе).Другите... не знам дали и тях да не ги преместя там, ако не падне в най-скоро време, вероятността за което е почти нулева... Другата седмица може и да има още надолу, нo сега последния затворен бар на Н4 не ми харесва занадолу.
Пп2: Оправи се работата - взеха се най-после лимитите.
Да ви пожелая на всички приятен уикенд, пък следващата седмица - каквото дойде - дано да е по-успешна от настоящата!
Последна редакция от Eli2356 : 11-10-2013 на 20:49
Много падна това злато дали няма излезе някои гап се чудя
Някой може да се събуди щастлив![]()
Eli2356 (11-10-2013)
БОЖ-о![]()
![]()
дай БОЖ-е
![]()
бръмммммммммммммммммммммм ммммммммммммммммммммммммм мммммммммммммммммм
Почнах аз на Демопо Дългосрочната Си Стратегия
с дребни дълги - първа от 1267.20 , засега без стоп щото надолу до 1000 ше усерявам
през около 50 долара но не с бай-лимити,а на ръка
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Eli2356 (11-10-2013)
Горе долу от тези нива го дигнаха лято с гап това гледах точно
А среброто не пускат под 21$