Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има и интересни фибота около това ниво. Доста интересно ниво. Веднъж върна от него на 02 окт, но не можа да надкара много нагоре, пак се върна. Което не значи, че не може пак да се върне нагоре при неуспешен втори тест да го пробие. Обаче пробие ли го (двете фибота на големите графики), ще стане доста интересно надолу. Утре ще го гледам пак, за днес приключих (естествено)
Пп: Утре е доста интересно как ще се развие = как ще приключи седмичния бар - ако приключи близо до 1280 за мен си е сериозна заявка за пробив надолу, макар че и това не е гаранция, но като цяло ми се струва повече, че си е занадолу към 1240.![]()
![]()
.................................................. ..................................
Днес само до 1255-1250 де. Или дотук (вероятност 2 %). Аз при покачване ще пускам нова къса/и.
Последна редакция от Eli2356 : 11-10-2013 на 15:01
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз току що затворих три лота на загуба на 1269.. доста откъсна то сметката ми тази загуба.. днес не ми е ден..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Егати филма при златотоза 1 мин са изсипа и това не е всичко за днес
![]()
Boogeyman, има и такива дни. Но по-добре да ги затвориш на 1269, отколкото да отиде до 1240-1250 и тогава да затваряш, ако не ти е ударило служебния стоп.
Мани... същия номер като вчера - лимитите ми бяха уцелени наполовината на трасето, но пък бяха с неколкократен обем. Като мина 1277 ускорението беше мигновено и не успях да ги преместя. Но сега при повишението напусках нови от последното връхче и мисля да компенсирам донякъде. И на някои от новите им се уцелиха лимитите, другите ще пазя за към 1255/50. И мисля да попускам скалперски къси междувременно, че най-вероятно ще се помота около 1265.
---------------------------
Чакайте да ви пусна песента, по която се заплеснах и не си преместих лимитите. Тоя момък няма да го гледам/слушам повече по време на търговия, че ме разсейва.
Последна редакция от Eli2356 : 11-10-2013 на 15:25
а да контриш не мислиш лиедно 129+ да ни оправят малко подплънките на раменете
![]()
п/п/ и защо ползвате лимити, експерт за +стоп не е ли по-гяволито, питам аз и отговор не искам![]()
то без загуби не може.. по ме депресира това, че когато позная поведението на пазара печеля по-малко, отколкото загубата когато не позная..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Eli2356, а бе ти внимавай със скалпчетата, че златото е много шавливо. Няма да е за първи път, ако след като е направило хубаво движение в едната посока, да направи 2-3 пъти по-голямо движение в обратната.