А хайде да не връща, че имам късо от 1305............
А хайде да не връща, че имам късо от 1305............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (10-10-2013)
върна от 1294 пак ... няма да го пробие днеска ??? ..........
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Мислеше, но ако обявяваха молбите за помощи за безработни в друг час, можеше и да се сбъдне.
А сега хубаво си беше тръгнало да пада, падна му се само шматаросване...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Сега се прибирам от разходка /чудесен ден/ и какво да видя чакащата ми дълга е активирана от 1295.
Бутайте до края на деня да видя 1310.
Успех на всички дълги!!!
И при нас е чудесен ден. На мен обаче движението надолу ми се струва недовършено, поне 1290 трябва да види.
Искрено ме разсмя това снощи. Много сме лоши някои колеги...
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (10-10-2013)
Може и да е леко недовършено сега аз не съм толкова голям специалист /даже никакъв не съм/ по графичен анализ.
Преди да си легна ще го затварям най вероятно /има време още малко да се по мотая с приятели до по късно/.
Това е за догодина де...Morgan Stanley: Стойте далеч от златото през следващата година
http://profit.bg/news/Morgan-Stanley...id-113699.html