дълго злато затворено на 1310,40.. правя огромна грешка в момента, но пусто като видя малка печалбица по сметката и не ме сдържа да не затворя..
дълго злато затворено на 1310,40.. правя огромна грешка в момента, но пусто като видя малка печалбица по сметката и не ме сдържа да не затворя..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (09-10-2013)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Според мен ти си знаеш ......................................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Eli2356 (09-10-2013)
И аз отворих дълга ама беше по към и 5 .. и обмислям дали да не я затворя , че да не оставям стопа да го направи вместо мен ...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Някви проблеми днес? Има ли прогнози за утрешният пазар? Какще се движи тренда има ли утвурдени мнения?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво знаем ние... в момента се разиграва сценка от филма "Боговете (курсовете) сигурно са полудели"...
Пп: Сега се хвърля бомбата, но тя може да е със закъснител от 1 час както при миналия прототол от срещата на fomc.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 09-10-2013 на 20:11
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ах ти затворил си я....
А моята е отворена и златото пада. Пак ще изкараш повече от мен.
Като я затворя ще ти пиша надявам се да е на нива над 1315-25.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
има една поговорка - не мъ гледай кв`о говоря, а какви ги върша... споко ПАбло, пак си е за дълги.. аз просо не отварям нови щото това което трябваше да отиграя вече мина..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
А бе хора, докога ще се мъчим с тия далечни идеологии. Аз съм твърдо решена да си сменя тактиката - защо да се изкарват ... $ като може 3 х ... $ и то с много по-малко притеснения и чакане. Та... простата ми мисъл е, че печалбата трябва редовно да се обира.
--------------------
И днес имаше възможности за печалби и от дълги, и от къси. Движението бих го нарекла тренд тип рейндж, не бих казала, че има много мерак за нагоре - просто опря горната граница на канала и добре се върна надолу ........... сори, обаче аз го виждам повече за надолу, докато не пробие трайно (с много) канала нагоре.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 09-10-2013 на 20:44
До края на 2014 г. цената на златото ще достигне върха си
Златото не е инвестиция, а по-скоро е убежище, каза експертът Благовест Белев. От началото на годината се отчита 22% спад на цената му, но това е нормално. Дори 50-процентово понижение също би било нормално. Причината е в непрекъснатия ръст през последните 12 години. Това каза в ефира на Bulgaria On Air Благовест Белев, управител на естонската компания за покупко-продажби на инвестиционно злато „Тавекс“ за България.
„До края на 2014 г. обаче цената на метала ще отчете рекорден връх, след като намери дъното си и оттърси всички хора, които му вярват безрезервнно“, прогнозира той.