Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бернанкето почти винаги има влияние над пазара, нищо чудно да има голям моментум.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пабло, радвам се за теб, че излезе благополучно и сух от тая първоначално губеща дълга.
Златцето много ме кефи напоследък (само дето не съм пред компа да му хващам всичките магарии) - сега пак ако отиде до горната граница на канала, супер пипчета може да се хващат всеки денСнощи мислех, че ще стигне само до 1306, а ми надмина много очакванията.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (02-10-2013)
Eli2356, Затворих я дългата и прибрах няколко долара в торбата.
Тази вечер нали ще говори Б.Б. и не бих желал пак да имам изненади.
Като цяло месеца тръгна добре и се надявам така да продължава.
Желая ти много успехи през новия месец.
така като го гледам златото може и под 1300 да падне скоро![]()
То и сега банките му викат арбитраж.Арбитраж му викаме на туй по наше село,а човекът е принуден на тая врътка щото иначе нема заплата (нещо като агентите за недвижимите имоти - има сделка - има кинти; нема сделка - стари бабички
....).
И ако действително твоя човек имаше бегла представа от форекс,то щеше да си отвори една дребна сметка и да си цъка през левъридж, отколкото да се занимава с глупости по за 10%
Ся на Запад има(ше) далавера в тая работа до 2008 г. когато лихвите бяха дебели и пазарът се движеше от кери-трейд търговията (предполагам,че си запозната за кво иде реч и нема да ми се налага да обеснявам).Обаче откак рухна капитализма през 2009 г.
умря на Марко братчеда щото при нулеви лихви и безкрайна печатница ква е ползата от файдата като няма келепир
-------------------------- ...................Но ние сме по-начетени и модерни и му викаме спот. Позна за човека и врътките му. Обаче ако нема сделка едва ли и бабичките да му вържат, те са даже по-претенциозни... Моят човек от много врътки няма време сам да цъка - има си "секретарки" за цъкане на пц, но и те нямат време, пък и акъл за форекс. Обаче аз го запознах с електронния форекс, дали ще проятви интерес си е негов проблем. Яснооо - добре, че вече не сме в ерата на кери-трейд търговията, колко обувки имаше да протрием....
----------
Добре, че си прибрал нещо. Сега гледам пак нагоре се напъва, но аз май ще изчакам Бернанке в 22:30, че сега имам и други задачки и не мога да следя изкъсо. Обаче може да отиде и до 1331 = ключово ниво + горна граница на каналла на Н4, а може и да тръгне оттук надолу, че и тук е доста силна съпротива. Всеки случай тук ще се помотае известно време, преди да тръгне нагоре/надолу.
Благодаря, дано да е така новия месец, че стария хич нямах време за форекс.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да, така е.. доста си прав тук, като се замисля.. тц тц
Здравейте
GOLD SELL 1310.29
TP 1 1304.32
TP2 1300.65
SL 1317.29
Мойта един долар нагоре..................................
MoneyMaker (03-10-2013)
пфф това евро и злато мн ме зачудват ама е малко рисковано сега да се влиза вв позиция според мен![]()