КинО,
браво !!!!!!!!
Сега най -разумното нещо е да загасиш платформата![]()
КинО,
браво !!!!!!!!
Сега най -разумното нещо е да загасиш платформата![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Даже идея си нямам закво говориш, Зла--- кво
Пла...... не знам, честно - форума наваксвам и на трейдингвю гледам неква линийка се движи ---- насякъде....
Ама на мен ми дреме вече
Шести ред до прозореца вляво .... ЗРИТЕЛ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пабло, нямам абсолютна никаква идея какво става.. много се нервя когато не знам такива хубави движения от какво са предизвикани..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (01-10-2013)
Снощи и отдавна като ви повтарям, че си е занадолу, не вярвате. Точно такова спадане си представях за днес. Хич не е изключено и до 1270 да падне в скоро време. Не знам какво си направил с тая дълга, но е трябвало да я затвориш навреме като видиш засилката, даже е трябвало да махнеш отложената въобще.
На какво основание си я сложил там? Аз като нямам възможност да следя постоянно графиката и поведението на курса, хич и не търгувам, ако ще и 500$ да изпусна, по-добре отколкото да се видя в 500$ загуба като отворя графиката.
Ако още държиш дългата, може да я затвориш като се качи малко - тук би тр. да има спирка - стигна долната граница на канала на дневна:
Може да качи до 1300-1306, ама кога...?
Супер за днес - 53 $ движение за нула време![]()
Последна редакция от Eli2356 : 01-10-2013 на 17:00
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (01-10-2013)
Този лимит си е там от няколко дни /забравих от кога точно/.Снощи и отдавна като ви повтарям, че си е занадолу, не вярвате. Точно такова спадане си представях за днес. Хич не е изключено и до 1270 да падне в скоро време. Не знам какво си направил с тая дълга, но е трябвало да я затвориш навреме като видиш засилката, даже е трябвало да махнеш отложената въобще.
На какво основание си я сложил там? Аз като нямам възможност да следя постоянно графиката и поведението на курса, хич и не търгувам, ако ще и 500$ да изпусна, по-добре отколкото да се видя в 500$ загуба като отворя графиката.
Ако още държиш дългата, може да я затвориш като се качи малко - тук би тр. да има спирка - стигна долната граница на канала на дневна:
Изобщо не съм бил пред компа да видя засилката
Смятах да си направя добавка към дългата идея с новия бонус но явно добавката я направих преди да дойде бонуса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе вие с тая дълга идея, ще ме убиете, само Мамута липсва сега да почне да развява пак баиряка за дългите... Ама всеки с акъла си. Трейдинга за мен е с цел да се печели често, а на да се чака седмици да се развие определен тренд, понеже големите движения в една посока са трудно предвидими за повече от ден, макс. няколко дни.
А пък в момента си е в пълна сила късата идея според мен.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
заблудената ми тиква си е въобразила че тенекието си е върло надолу, уви, в още по голяма заблуда тъна че утре ще се опитат лекинко да го надуят, скандално!
Златото дава индикации, че през следващите дни ще се покачва, въпреки спада днес.
Новаче, устискахме ли фронта? мен ме порязаха :Pкакто и да е, ще избиваме чавия
![]()
![]()