Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
днес за малко късите ми са били на 0-ла, но за съжаление не съм бил пред компа.. крайно време е да престана да се занимавам със странични дейности..
----------
късо злато затворено на 1350,30... изкарах малко, но се радвам, че се отървах... трябва да изпратя кутия бонбони на Булард (член на ФЕД)![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И каква е посоката? Днес е ден за корекции казват някои, а и си беше време след вчерашния рейнджов ден. Както казва Буги трябва или сериозно да се търгува или никак. И аз не бях пред графиката и изпуснах входа отгоре, но преди малко пуснах една къса от никое место, понеже смятам, че до края на деня ще има още една трета вълна надолу до към 1340.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 20-09-2013 на 15:24
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Prektor (20-09-2013)
Едни го виждат да пада под 1000, той близко до 2000...
Дж. Роджърс: Златото 1 900 долара в дългосрочен план
http://profit.bg/news/Dzh-Rodzhurs:-...id-112825.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уау.... mysoul, да му се чудиш на тоя Роджърс колко дългосрочни са дългосрочните му прогнози:
"Според инвеститора Джим Роджърс златото загуби блясъка си и статута си на „остров на сигурността“ и може да поевтинее до 900 долара или 1000 долара в следващите една-две години. В дългосрочен план обаче нещата далеч не са толкова лоши за златото, като според Роджърс металът ще поскъпне значително над 1 900 долара, превишавайки рекордната си стойност от 1 920 долара за унция..."- следващите 1-2 години да поевтинява, а в дългосрочен план да поскъпва. Явно 1-2 години за него са краткосрочен план.Значи: зареждайте акаунтите с по няколко десетки хилки (да издържат спада до 1000) и минавайте на дълги още сега.
И чакайте урожая след 5-6 години.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
просто в духа на дискусията, интересно ми е, как разбра, че ще слезне пак до 1345???И каква е посоката? Днес е ден за корекции казват някои, а и си беше време след вчерашния рейнджов ден. Както казва Буги трябва или сериозно да се търгува или никак. И аз не бях пред графиката и изпуснах входа отгоре, но преди малко пуснах една къса от никое место, понеже смятам, че до края на деня ще има още една трета вълна надолу до към 1340.
Безплатен обяд няма!
На мен също ми се е случвало доста пъти, най-накрая избрах друга стратегия, просто защото не можех да съм постоянно пред компа.
изглежда аз също избързах със затварянето на късите.. както и да е.. при добър фундамент за златото( отлагане на изтеглянето на стимули) то отново пада и то само 2 дни след това решение.. според мен това говори лошо за биците... а какво ще стане когато ФЕД отново намекне, че изтеглянето на стимули наближава...![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
1340 Хепи, не 1345. Ами как - първо вълните надолу ми се струваха недовършени - споменах, че липсва още една трета вълна надолу. + средната линия на канала + съпротивите подкрепите на индикатора ми "дневен пивот" + фибо 38,2 на 1343 на покачването от 1290 : всичко това беше на около 1340 // + това, че смятам, че даунтренда ще продължи. Даже много се надминаха очакванията ми - сега вече е на 1336 и аз поеже пак не бях пред компа, лимита ми се уцели преждвременно, ама така е като съм съвсем небрежна напоследък.
![]()