Не го ли затвори това златоимаше нива дори под 1305.
Аз мислех, че ще черпиш!
Все пак днеска е петък и е нормално да има корекция, дори смятам, че още нямаме корекция ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не. на тази котировка не бях пред компа.. иначе щях да затворя.. после върна бързо и вече нямаше нишан как да затворя и после дойде шипа нагоре да ми вземе стопа..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (13-09-2013)
И какво?
Цяла седмица труд отиде на вятъра???
Аз смятам да и сложа на моята добавка лимит за тази вечер 1360 /не че очаквам да се изпълни/.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това злато ме обърква но и евртото ходи надоло бавно бавно което ме кара да мисля че и златото ще продалжи да пада мисля че до утре ще го видим под 1300
На тия от Goldman Sachs бая им се вижда да пада златото...
Златото ще разшири допълнително спада си, след като централната банка на САЩ изтегли част от финансовите стимули на фона на подобряващите се данни за икономиката на страната. Това бе заявено от анализатори на Goldman Sachs Group Inc., които са коментирали, че са налице рискове ценният метал да се понижи под 1 000 долара за тройунция. Целта на банката за 2014 г. е 1 050 долара, но златото може да поевтинее дори още, добавят те. Металът не се е търгувал под 1 000 долара от октомври 2009 г.
Последна редакция от mysoul : 13-09-2013 на 16:29
Слабичко е тва чукане,но все пак е сигнал за действиеhttp://www.bloomberg.com/news/2013-0...-gains-1-.html
...... Всички банкери са много единодушни в прогнозите. Това винаги може да те накара да се замислиш.......Може да почнат да се градят средно- и дългосрочно,дълги от текущите нива! Добавки при спада - до 1180,през 50 долара,а при пробив - през 100 долара
.Под 1000 се спира с дългите
- стоп на цялата позиция = 850
...Целите са ясни - Първа => 2885 при пробив => 5000
...Управление на позицията => при излизане на + стоповете се преместват под дъната на мантли-чарт
:
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Аз си държа дългите на златото.Намери подкрепа на 1305 и сега ще чакам.Дано затвори дневния бар на зелено поне,че да я оставя за другата седмица.
Другата седмица се оказва ключова за златото и не само за него де...
http://forexnews.bg/stocks-arhive/20...atotot-s-nad-3
Някои поглежда ли пазара???
Златото е 1320... Интересен край на работната седмица.
На плитък пазар някои бута златото на север![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)