ами почвам да си мисля че стопове под 1000 ше им допаднат на големите риби за дългосрочни дълги и като слезе пак ако слезе ,ше почнат да купуват ... другият вариант е съвсем да го обезценят към 700 ....![]()
ами почвам да си мисля че стопове под 1000 ше им допаднат на големите риби за дългосрочни дълги и като слезе пак ако слезе ,ше почнат да купуват ... другият вариант е съвсем да го обезценят към 700 ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
възможно е до го посъборят доста... ама не знам... не го търгувам златото
и точно сега кът че ли не е най-удачния момент да почвам![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
а то при тея суапове за нас не става тая работа ,ако се наложи да се държи няколко месеца и суапа изяжда печалбата .....
много ли са за златото
принципно уж не трябва да са повече от валутите, особено срещу долара ако се търгуванеговия май е 0,15 процента
![]()
бяхме ги изчислявали на инстата си спомням за златото и се оказа че са 6 месеца суапа изяжда много от печалбата ..........
то на Инста всичко е скъпо
освен БонуКса![]()
аз повече от две седмици май никога не съм държал позиция![]()
![]()
то и при мене е така , единственото май което си струваше да се държи беше дълги при аусито ,ама с тоя тренд надолу и там няма как ....
тренда на Озито си е само за нагоре... кво повече искаш ???
изчакай няква минимална корекция - и сделката мой да я държиш поне 5-6 месеца...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имало някакви новини от китай, които били добри и ще ми е интересно как ще отвори златото...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.