Здравейте,
ако го качите този индикатор и аз ще се възползвам![]()
Здравейте,
ако го качите този индикатор и аз ще се възползвам![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ели - нищо не си изпуснала щото спада тепърва почва - цел около 1050 и оттам насетне 5000 с хоризонт предверието на Глобалния Крах- 2018 г
Форекс Гери - ти хубу ще се възползваш,обаче настройките му дават различни резултати между отделните МТ4-бъкети заради часовата настройка на платформите,която е автоматична
....
Айде една нашенска- и добре че сме аз и Мамута да ви отваряме очите за дребни стинки,но скоро ше почнем да ви цакаме с диш-хакъ
:
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Eli2356 (05-09-2013)
Спарт, 1050 доста добре ще ме устрои, макар че вече изпуснах началото. Даже звучи прекалено хубаво за да е истина.После заедно ще се качим на самолета - докъдето ни докара - дотам.
Но такъв спад има вероятност да се сбъдне, ако въобще пробие стабилно под 1350. Иначе си остава в сила възходящия тренд според мен. Просто една нормална корекция до 1350.
Хайдее - сега и ти да ме върнеш в полу-детските ми години с тоя Флашданс.Колко аеробика съм изиграла на тая музика, ако знаеш... баш в маниак се бях превърнала. Преди малко в една друга тема пак ме върнаха, но с Deep Purple.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Възходящият тренд до 1435 вече е пречупен щото слязахме под 1375. Следваща подкрепа - около 1310
. Обаче аз предпочитам да летя на хеликоптер,за да махам по-продължително на изпращачите
.Майтапя се,разбира се - отмъстителния Подполковник от КГБ (В.В.Путин
) лети по тоя начин за да не е на трибуната на Мавзолея на Ленин,подчертавайки че е много над Масите - не че не е в действителност!
ПС: Между другото под 1120 гледай да затвориш умрелите си къси,без да алнееш за по-надолу!![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Абсолютно позна. Добре се справя заедно с дневните пивоти - RD pivot lines. След малко ще дам линкове на **g, само да ги изровя.
Може да има разлики, ако единия брокер е по една часова зона, другия по друга. И при мен се получават разлики по лондонско на единия ми брокер и българско време на Инстата (GMT +2). Обаче по българско време някак по ме устройва, по-вярно показва като че ли, не знам защо така. Или поне така съм си свикнала, по-малко шишове има при Инстата, нали и котировките са малко по-тромави.Но на Н1 и по-малките би трябвало да са еднакви. Разликите идват от 2 часа нагоре.
----------
Оня ден единия индикатор го пусках мисля в темата за индикаторите. Заповядай:
SHI Channel True - Automated Channel
RD Pivot Lines Indicator
Само да не стане така - като много хора се научат на една хубавина във форекса и да се развали. Това от Спарт съм го научила... Много маймуни стават на клона ли, Спарт?
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-09-2013 на 21:09
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Благодаря, и дотам ще ми стигне. Обаче началото тръгна на зле. Ти остави късите, ми кажи как да си махна няколкото умрели дълги. То животът не е само цветя и рози. Проблем имам!!! Нали тия къси от инат, АЛЧНОСТ и инертност не ги затворих навреме и се принудих да ги хеджирам с дълги в един момент. И стана мазало. Още повече че тия дни нямах почти никакво време да стоя да вардя графиката, а и нулеви стопове не посмях да сложа и стана една... Въпреки че днес пооправих малко положението, в края на краищата няколко от хеджиращите дълги останаха там нейде из висните, други освободих, но само до 1380.... и понеже нямам късмета на Путин - излязох на разходка точно на 1/3 от спада, щото не предполагах да ме споходи такава манна небесна - предположението ми 1366 за днес да се сбъдне само в рамките на половин-един час!!! А аз го чакам с дни и седмици да не кажа. Като се прибрах след 1 час чак не можах да повярвам на очите си колко е жестока съдбата към мен. ... По-добре нищо не казвай - да не си разваляш вечерното спокойсвие с моите тегоби все пак. Дано върне малко и да успея все пак някак да изляза от положение. Ако не ще чакам първо 1120 и след около година дано върне пак на 1400 да си ги затворя.Възходящият тренд до 1435 вече е пречупен щото слязахме под 1375. Следваща подкрепа - около 1310
. Обаче аз предпочитам да летя на хеликоптер,за да махам по-продължително на изпращачите
.Майтапя се,разбира се - отмъстителния Подполковник от КГБ (В.В.Путин
) лети по тоя начин за да не е на трибуната на Мавзолея на Ленин,подчертавайки че е много над Масите - не че не е в действителност!
ПС: Между другото под 1120 гледай да затвориш умрелите си къси,без да алнееш за по-надолу!Поне лихви не текат при Инстата.
А се бях зарекла с подобни хеджирания да не се занимавам... надявам се това да ми е за последно!
Ако бях видяла по-рано, че си обяснил за разликите, нямаше да си хабя думите да обяснявам същото.Ели - нищо не си изпуснала щото спада тепърва почва - цел около 1050 и оттам насетне 5000 с хоризонт предверието на Глобалния Крах- 2018 г
Форекс Гери - ти хубу ще се възползваш,обаче настройките му дават различни резултати между отделните МТ4-бъкети заради часовата настройка на платформите,която е автоматична....
Айде една нашенска- и добре че сме аз и Мамута да ви отваряме очите за дребни стинки,но скоро ше почнем да ви цакаме с диш-хакъ
:
Ти си по-либерален относно късите за разлика от Мамута - той не ще и да чуе за къси, камо ли за ново дъно. Виж го как се е изпокрил - появява се само по време на възходящ тренд - като гъба на дъжд.![]()
А сега и нови думички ли ще учим? Що е това диш-хакъ? Да не употребяваш нарочно неизвестни - да ни сварите съвсем неподготевени?
Пп: Притесняваш ме с тоя Глобален крах - пиша го нарочно с главна буква, белким го умилостивя да не ни застигне или поне да е в по-мека форма.![]()
Споко - на Малдивите няма да ни застигне,ще се печем по плажовете без да четем вестници,гледаме телевизия и ползваме интернет!
.....
PS: Диш-хакъ - според официалната БГ-пропаганда - е вид данък от времето на Османската империя,въведен по БГ-земи който се е плащал от българите за изтриване на зъбите на османците отседнали като гости в българска къща, при което домакините били задължени да сложат пищна софра в чест на височайшите гости!![]()
Eli2356 (05-09-2013)
аааа, само за това не съм съгласна. интернета не си го давам за нищо на света - това ми е прозорец към света. въпреки че спокойно мога да си изляза и през вратата да хвърля едно око на непосредствената действителност, искам да хвърлям по едно око от време на време все пак и по-надалеч.
И кво сега - каните се да ни глобявате даже, че ви захранваме дългите със стопове на къси значи![]()