Ели, супер е, че още един потребител на форума започна да се интересува от новини и влиянието им върху металите.. за 99% от хората тук трейднига е само графика и нищо повече..
Ели, супер е, че още един потребител на форума започна да се интересува от новини и влиянието им върху металите.. за 99% от хората тук трейднига е само графика и нищо повече..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (05-09-2013)
Хич и не очаквах толкова бързо да ми се сбъдне предположението.Че ще има надолу, ще има, но след колко ли мотане (рейндж) на дневна. Напоследък за съжаление нямам много време да го следя изкъсо и да хващам най-добрите входове, но мисля, че поне до 1366 трябва да отиде. Аз бих продавала при всяко повишение. И сега съм с една къса, лимит 1385 (засега).
Даже се чудя дали да не го преместя на 1380 като гледам засилката (макар че малко съмнително за днес). Да видим и в 17ч какво ще измъдрят.
----------
Ами Буги, не мога да се сравнявам с теб - ти имаш по-задълбочени знания за фундамента. Мойто е оттук-оттам, дето се вика от новините по телевизията... но най-същественото надявам се. А прогнозите ми са повече технически за жалост или радост. В смисъл фундамента е водещият, но детайлите са технически. Ако търгувах само по фундамент много имаше да почакам за сделките (отваряне, затваряне), щото обикновено фундамента дава отражение със закъснение, що се отнася до генералния тренд. А редовните данни дето излизат ежеседмично вършат работа и за моменти движения и печалби, но неголеми.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, можеше още днес по обед да го направи, но това покачване му размаза картинкатаи ... изкара мен от позиция - минимума си го взех, ама златото дава повечко
А за втори вход с тези новини не събрах смелост, а пък и не бях сигурна дали пак ще върне така сериозно.
Безплатен обяд няма!
Малко отсъствах от пазара /карах колело / и като се върнах какво да видя отново е време за дълги...
Влезнах от 1368.32. /спорта ме спаси от грешки сигурен съм, че щях да си купя на много по високи нива ако бях пред компа/.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хепи, за жалост и аз поизпуснах - излязох за малко точно преди падането, ама такъв е живота - гаден.Eli2356, можеше още днес по обед да го направи, но това покачване му размаза картинкатаи ... изкара мен от позиция - минимума си го взех, ама златото дава повечко
А за втори вход с тези новини не събрах смелост, а пък и не бях сигурна дали пак ще върне така сериозно.
![]()
Макар че си знаех, че точно така ще стане рано или късно - ще изтърва голямото падане. Въпреки че хванах малко преди това. Както и да е - животът и търговията продължават. Би трябвало и 1350 да стигнем. От друга страна гледам на седмична една съпротива стигнахме, то не пречи един шиш надолу да направи по принцип. Оттам вече със сигурност ще се понапъне занагоре. ение...
Последна редакция от Eli2356 : 05-09-2013 на 17:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
не бе, много си е хубав даже животаХепи, за жалост и аз поизпуснах - излязох за малко точно преди падането, ама такъв е живота - гаден.Макар че си знаех, че точно така ще стане рано или късно - ще изтърва голямото падане. Макар че хванах малко преди това. Както и да е - животът и търговията продължават. Би трябвало и 1350 да стигнем. От друга страна гледам на седмична една съпротива стигнахме, то не пречи един шиш надолу да направи по принцип. Оттам вече със сигурност ще се понапъне занагоре.
Да сме живи и здрави. Не знам новак какво е направила с нейната дълга - дано да е излезнала суха. Ама наистина си бяха гадни движенията - навсякъде. То даже май ще дойде така, че сме герои, че в при такива движения сме даже и на плюс
лека вечер, и аз изчезвам
Безплатен обяд няма!
много си е хубав даже - за тоя дето е хванал движението особеноне бе, много си е хубав даже животаДа сме живи и здрави. Не знам новак какво е направила с нейната дълга - дано да е излезнала суха. Ама наистина си бяха гадни движенията - навсякъде. То даже май ще дойде така, че сме герои, че в при такива движения сме даже и на плюс
лека вечер, и аз изчезвама да сме живи и здрави наистина е най-важното. ако може и щастливо влюбени даже - хич няма да се оплачем.
ами гадни си бяха - щом и аз не предположих, че точно сега ще се изсипе така. вярно - целта 1366 я знаех, ама то бива, бива, ама чак за има няма половин час да я стигне - точно като ме нямаше.
мойта къса се затвори на 1380 още.
Така като го гледаш не смяташ ли, че трябва да върне до зоната 1378-80.Хепи, за жалост и аз поизпуснах - излязох за малко точно преди падането, ама такъв е живота - гаден.![]()
Макар че си знаех, че точно така ще стане рано или късно - ще изтърва голямото падане. Въпреки че хванах малко преди това. Както и да е - животът и търговията продължават. Би трябвало и 1350 да стигнем. От друга страна гледам на седмична една съпротива стигнахме, то не пречи един шиш надолу да направи по принцип. Оттам вече със сигурност ще се понапъне занагоре. ение...
Все още се чудя но там някъде смятам да му сложа лимита.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз мисля че е време да я обръща посокат аи да потегля нагоре кум 377 380
Ами и аз искам да върне, не за друго а да скъся, но то като изтървеш влака един път... Има някаква бледа вероятност. Пабло, мен за дълги не ме питай - аз открай време съм си заклета мечка за златото, щом и Мамута и Спарт не успяха да ме примамят да попаса в тяхното стадо.Във възходящия тренд аз лично открай време не съм убедена - лично мое мнение - на никой не желая да го втълпявам. А и току-виж се сбъднали думите на Спарт от вчера за дъно и под 1180.
Просто предположение. Казах ти наскоро - по-добре затваряй по-начесто, че не се знае накъде ще се обърне и колко ще върне. Аз лично с толкова дългосрочни сделки не се занимавам, поне не нарочно, но там е малко сложно за обяснение. По принцип най- добре да се чистят печалбите по-начесто, да не останем без нищо или с малко накрая, от много алчност - аз поне мисля така.
Пп: Може в скоро време и 1350 да стигне и оттам вече може да се понапъне за нагоре. Много изненади ми поднесе напоследък златото, затова да не казвам със сигурност. Но за 1350 го предположих отдавна. Ако се запази възходящия тренд, би трябвало това да му е месечното дъно.
Аз тия дни заминавам на море и съвсем ще му изтърва края май.![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-09-2013 на 18:12
pablo (05-09-2013)