това беше предложение от някаква сенатска комисия.. тепърва ще има гласуване..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Happy68 (04-09-2013)
Е даде! Точно защото няма да има война,златото ще падне.....
Обамата блъфира на дребно и само за невежите.Всяко хлапе знае,че Пентагона има бюджет за финансови колосални съкращения за пръв път от 1945 г. насам.Има още 1001 причини поради които САЩ и "демократичния Запад" нямат печеливш ход за сирийска кампания,обаче в залеза на славата си за последно се мъчат да се праят на интересни белким балъците им се вържат
.
блъфира - ама друг път ...
нали ако не удари - това означава да си смъкне гащите пред руснаците и китайците ве... кво му пука, че ще има трета световна...
тука говорим за географски стратегически позиции и петро-долар...
а и за пентагона - пари винаги ще се намерят... нали аз ги спонсорирам![]()
Последна редакция от MAMYTA : 04-09-2013 на 17:58
Златцето направи днес един отбой, но тази седмица може, но другата ще бичи здраво...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Boogeyman, Днес съм 100 $ назад от златото
Това, че не желаят да се бият е добре и беше очаквано от мен.
Но не е лошо да си намерят някаква друга причина и да се връщаме към бичия тренд.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.....Дано да си само с дребни суми,щото петро-долара е книжна пара,демек не притежава нито една от функциите на истинските пари
.....
Впрочем и аз съм 100% в артии,не за друго ами щото при тях доходността е доста по-висока (съобразно риска),отколкото при истинските кинти - като злато и сребро,например
----------
Докато нефта (груда),не удари над 150 долара за барел,златарите-бикове ще ядът регулярно фурката.....Идеята,е че инфлационната центрофуга може да се завърти реално само и единствено през горивата
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
pablo (05-09-2013)
Новак, тва на мен ми прилича на пробив на ТЛ, тест отдолу ....
И пак надоле, дано стопа е +ов вече
Още не е, да има пробив и ретест, но си мисля че прави триъгълник, та има едни 15 долара до шишовете утре
това падане в момента го чакам от седмици, но го очаквах да започне малко преди 18-ти септември.. прекалено рано започва, което не говори добре за биците.. аз от своя страна само наблюдавам..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (05-09-2013)