Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като това - автоматично индикаторно каналче на Н4
----------
... и на дневна. Нейде 1350 се пада хем подкрепа, хем долната част на канала - супер корекция ще е дотам да изкара.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
днеска с корекцията на GDP-то (по новата формула) отново заблудиха паплачта и долара/борсата малко скочи...
утре обаче - няма с кво да могат да излъжат .... освен със Сирия де...
Eli2356, - то когато златото почна малко да коригира - ти тогава се сети да минаваш на дълги
успех все пак
аз мисля да го вардя на около 1350 за дълги добавки(че там нейде ми се стурва ще свърши корекцията и ще има мощна 5-та вълна за нагоре... 1550++)
ама има и вариант да си по-бичи малко нагоре първо до 1500... пък после да си коригира "лекичко" ...
![]()
Последна редакция от MAMYTA : 29-08-2013 на 20:40
Защо не - дългите щяха да са за малко скалп. Ако ми беше достигната отложената, за 1-2 спреда не я достигна. Сега вече ми е малко късно за дълги. Виж колко възможности имаше днес за скалп - както казах по-рано ще е един леко корекционен рейнджов ден - който има смелостта, времето и умението да скалпира можеше колкото в трендов ден да изкара.
Ти пък хем 1350 ще чакаш за дълги, хем утре пак ги гласиш дългите от сегашните нива.Не му ли беше стига на възходящия тренд за тоя месец?
Денят (ако не реши да се изстреля случйно пак нагоре към 1460) ще завърши на 1406 = ЕМА144 на дневна + подкрепа. Ще е просто един леко корекционен рейнджов ден. Като при повече късмет може по някое време (зорлем) и 1400 да видим. Само за скалпиране - който има нужната смелост, време и умения.
Последна редакция от Eli2356 : 29-08-2013 на 20:49
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, -> MAMYTA на дребно не работи... скалпирането е за такива кат тебе
"стига" ще викаш кат минем върха 2000 - ама пак няма да има кой да те чуе
пък ти си натискай надолу за ново дъно - няма да ти преча![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ха ха.... ти и да искаш не можеш да работиш на дребно, щото по цял ден друго работиш на дребно. За форекса само на едрото ти остава.
Аз отдавна викам "стига", но няма кой да ме чуе наистина - свикнах си вече.ще се оправям някак си и със и без да ми пречиш.
![]()
нека ти тежи на съвестта.
не е важно ти какво си мислиш, а какво е в действителност.![]()
ако има и малко петънце по съвестта ти (макар и да не го виждаш), ще усетиш силата на съдбата.![]()
Така че те съветвам да ми помогнеш малко да натиснем надолу - стига сте се репчили нагоре с тия дълги, ами помогнете малко и на изпадналите в беда колеги (там долу в ниското).![]()
Последна редакция от Eli2356 : 29-08-2013 на 22:08
Eli2356,
обещавам - ще ти помогна за късите !
нека първо обаче направим нов връх (2К+). после - ще ти помагам за корекцията...
а след туй - с общи усилия - за 3К++![]()
Eli2356 (29-08-2013)
не е важно ти какво си мислиш, а какво е в действителност.![]()
ако има и малко петънце по съвестта ти (макар и да не го виждаш), ще усетиш силата на съдбата.![]()
Така че те съветвам да ми помогнеш малко да натиснем надолу - стига сте се репчили нагоре с тия дълги, ами помогнете малко и на изпадналите в беда колеги (там долу в ниското).
Eli2356, От горчивия си опит /тази пролет/ не чакай колегите да ти помагатна мен не ми помогнаха...........
Но ако закараме златото до 2000 /2к/ аз ще почерпя..........
Това ще ми покрие загубите от тази пролет и ще имам и доволно голяма печалба...