-' Е на кой да гледам пресконференциите? Аз знам какво ще кажат. Сега са наранени .' - не не мога . Велик е !!!!
Може секъв да е , обаче му сече ума и реагира моментално - признавам му го![]()
-' Е на кой да гледам пресконференциите? Аз знам какво ще кажат. Сега са наранени .' - не не мога . Велик е !!!!
Може секъв да е , обаче му сече ума и реагира моментално - признавам му го![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (05-10-2014)
D-12 (05-10-2014)
Колко е интересно да гледаме осъдени политици по националните телевизии да ни се лезят победоносно!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Съвършени Човеци немакорупция винаги е имало и ще има не само в бг. НО ..... когато зад някой е останало нещо съградено в полза роду, пука ми колко е спечелил той от това
В Хасково кмета кара вече 4 мандат мислим, въпреки обвинията за корупция и конфликт на интереси . Града стана кукла за последните 10-15 години
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка, ти верно ли си фен на този Ежко? На този човек с килийно образование? Учудваш ме, че ти липсва реална преценка за хората!Съвършени Човеци немакорупция винаги е имало и ще има не само в бг. НО ..... когато зад някой е останало нещо съградено в полза роду, пука ми колко е спечелил той от това
В Хасково кмета кара вече 4 мандат мислим, въпреки обвинията за корупция и конфликт на интереси . Града стана кукла за последните 10-15 години
Дано поне във форекса да те бива!![]()
Всеки политик "шикалкави". Не може ли да го прави е аут от политиката. Пука ми и за Бойко и за бг, но на политическата сцена нема по-добро от него в моментаРешителен е и всява респект. Доказал се е като водач и голяма част от интелигентните хора му имат доверие. А и за какво да мисли в 9 вечерта след изборна победа
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Верно е. Наистина се промени хасково последните 10 годиниСъвършени Човеци немакорупция винаги е имало и ще има не само в бг. НО ..... когато зад някой е останало нещо съградено в полза роду, пука ми колко е спечелил той от това
Най-лесно се забелязва, когато само минаваш орт време на време
![]()
ко му се кефите толкоз на тикватареално нема и 15 процента от народа да е гласувал за него
колкот и предния път
а па кот е "построил" още преди края на мандата му почна да се събаря
![]()
L1914 (05-10-2014)
Липсва ти информация явно относно образованието на БойкоСъществува интернет,Гугъл...информирай се.
А относно преценката ..... абе май много се заприказвахме с теб![]()
masta (05-10-2014), Emil Enchev (05-10-2014)
Emil Enchev (05-10-2014), GGBG (05-10-2014), L1914 (05-10-2014)