Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
fxg (05-10-2014)
Преди винаги имаше някоя партия, която обираше протестния вот. С лъжливи обещания и закани за справедливост. Сега няма такава или поне аз
не мога да я различа!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пука му на Фицката
Вие да му мислите
Аве гледам по тв, че на изборите гласуват хора, които не живеят в бг и не говорят български![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Emil Enchev (05-10-2014), masta (05-10-2014), kypa (05-10-2014), D-12 (05-10-2014), GGBG (05-10-2014)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Те не пропускат да гласуват не само на тези избори ,
лошото е че все по малко българи гласуват
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ми тогава да не реват българите в бгзащото не трябваше да се спират протестите и да се позволява на политиците да проведат насточщите избори, преди да се промени изборният закон
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
hanuman (05-10-2014)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb