докът не доде кадърен лидер нема как да стане работата... а кадърен лидер не мож да го видиш за сефте по изборите... истинската работа за народеца се върши от опозиция, без много привилегии и власт![]()
докът не доде кадърен лидер нема как да стане работата... а кадърен лидер не мож да го видиш за сефте по изборите... истинската работа за народеца се върши от опозиция, без много привилегии и власт![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Боби малко е късничко, за да се опитваш да ме мозъконасочишА дедите ни нека почиват в мир, защото аз все си мислим, че знаейки що е България днес, правят каваците у гробовете си
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
пътя до Михайлково е построен за 240 милиона лева, пътя е част от Цанков камък , дето към момента е един от камъните на шията на НЕК - добра отправна точка за размисъл. .... няма нормален политик който да позволи нещо подобно, дори и бате Бойко дето ценза му е да разпъва маркуча, не би го позволил ,,,, значи кетапите от ВУЗове май не са достатъчни само като условие за национално отговорно управление.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
и Уестингхаус заслужава да се спомене покрай тез "инвестиционните" "проекти"вероятно може би в комплект с един на косъм разминал се Чернобил 2.0 у Украйна преди някоя и друга годинка
![]()
БСП и ГЕРБ са най-големите виновници, че оставиха ДПС-то да си разиграва коня.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Един познат беше преводач и покрай баща си се уреди да работи като някакъв началник при построяването на Цанков камък. Преди караше дърта Шкода след "работата" по язовира се качи на С-класа, Кю 7, ЦЛ 63 АМГ ,пистови Ямаха и Сузуки по 1 000 см3, говореше се, че и бил си купил 2 апартамента в Софияпътя до Михайлково е построен за 240 милиона лева, пътя е част от Цанков камък , дето към момента е един от камъните на шията на НЕК - добра отправна точка за размисъл. .... няма нормален политик който да позволи нещо подобно, дори и бате Бойко дето ценза му е да разпъва маркуча, не би го позволил ,,,, значи кетапите от ВУЗове май не са достатъчни само като условие за национално отговорно управление.![]()
е те баш бкп-то май никога не са се деляли от дс-то... освен сега наскоро, ама то тактическа диверсификация... а тиквата досега на последователни уговорки го караха... "аз, ти, аз, ти".... реално конфликт между тиквата и дс не мисля да е имало някога![]()
L1914 (05-10-2014)
бе без да скромнича ще кажа че и аз се опитвам да си реша проблемите по интелигентен начин но ми става много тъжно като видя баби и дядовци да ровят по кофите, направо ми се насълзяват очите, не мисля че не трябва да ми пука за това...