ами да вземе да се научи този пазар да те следваСпоред мен, аз не греша, ама никога.
Винаги съм прав.
Обаче пазара често греши и с тези грешки големи проблеми ми създава. Та да обсъдим въпроса от тази гледна точка - все ми се струва, че пазара е грешен а аз съм прав и сега се уча с достойнство и тършение да изчаквам пазара да се коригира от грешните си ходове и да тръгне по правия път.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чакам си кабелчето в 11.30, и всичко е точно!! А в 15.30 при долареса от време на време изплюват нещо. Та тва е!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама до 11.30 то взело,че дръпнало движение от 50-60 пипсаЧакам си кабелчето в 11.30, и всичко е точно
Предпочитам това да изтъргувам,отколкото новината
Всъщност най-много грешат тези, които си мислят, че могат да хванат всичките движения - никакъв шанс.
Аз никога не съм съжалявал за изтървано движение - като го изтърва си го гледам как си се движи и толкова
----------
Следващите по ред грешки са за тези дето си мислят, че са длъжни по всяко време да имат отворена позиция
По-добре да правиш по 1-2 позиции на седмица даже, ама да са печеливши, отколкото постоянно да отваряш позиции и да чакаш с дни да излезнат на плюс.
L1914 (04-10-2014), Emil Enchev (04-10-2014), kypa (04-10-2014), Яна (04-10-2014), Звездолин (04-10-2014)
Да, това е интересна гледна точка и аз я споделям в голяма степен. Много пъти си представям участниците във валутния пазар като заблудено стадо овце, което се юрка слепешката да пресичаСпоред мен, аз не греша, ама никога.
Винаги съм прав.
Обаче пазара често греши и с тези грешки големи проблеми ми създава. Та да обсъдим въпроса от тази гледна точка - все ми се струва, че пазара е грешен а аз съм прав и сега се уча с достойнство и тършение да изчаквам пазара да се коригира от грешните си ходове и да тръгне по правия път.
шосето, а по него хвърчи тир с две ремаркета и пълен с бизони с над 100 километра в час! А аз елегантно тръгвам в обратната посока.Обаче не стоят май така нещата и се оказва, че и аз съм част от стадото и
докато разбера какво става, най-голямото ремарке с бизони се стоварва върху мене!![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
то технически може да се фанат сичките в някакъв работен период за даден пазар дет сме определили, ама е работа за напреднали туйа желанието да лапне всичко е новобранско... и от туй несъответствие вече следва пряко негативния финансов резултат при евентуален опит...
![]()
Нормално покрай започването на работния ден в международните финансови центрове (най - вече Ню Йорк и Лондон) да се получават добри движения и да служат за тон на посокатаНе!Имам в предвид друго...
често сутрин тръгват добри движения,които към 11-12 замаляват.Обаче аз съм станала към 9.30 и докато си направя кафе и помедитирам в тоалетната,то станало 10.
Или пък реша че трябва да му дремна следобед, а към 13-14 понякога златото или дакса (примерно) са се изстреляли на някъде, а аз надувам гъза по одеалото
Не знам за златото, но Дакса между 13-14ч. въобще не го и пипам, защото рейнджът е прекалено тесен в този интервал![]()
Яна (04-10-2014)
много развинтено въображение имашДа, това е интересна гледна точка и аз я споделям в голяма степен. Много пъти си представям участниците във валутния пазар като заблудено стадо овце, което се юрка слепешката да пресича
шосето, а по него хвърчи тир с две ремаркета и пълен с бизони с над 100 километра в час! А аз елегантно тръгвам в обратната посока.Обаче не стоят май така нещата и се оказва, че и аз съм част от стадото и
докато разбера какво става, най-голямото ремарке с бизони се стоварва върху мене!следващия път си представи че ти си бизона
Значи аз нямам претенции, че мога да хвана всички движения, но много ме е яд, ако видя някакво потенциално движение и то вземе, че се случи, а аз не съм го отиграл.Всъщност най-много грешат тези, които си мислят, че могат да хванат всичките движения - никакъв шанс.
Аз никога не съм съжалявал за изтървано движение - като го изтърва си го гледам как си се движи и толкова
----------
Следващите по ред грешки са за тези дето си мислят, че са длъжни по всяко време да имат отворена позиция
По-добре да правиш по 1-2 позиции на седмица даже, ама да са печеливши, отколкото постоянно да отваряш позиции и да чакаш с дни да излезнат на плюс.
Написал съм във форума - "купувайте злато", но аз пропускам да влезна в позиция и след час гледам, че верно златото е качило 10 долара.
Огромната ми грешка тук е, че започвам да си смятам пропуснатите печалби и това ми влияе много подтискащо.
Едва ли не съм минал по улицата и съм видял да се търкалят няколко стотачки, но ме е домързяло да се наведа да ги вдигна.![]()