е то промяната реално требе да е къмто някакъв нов вид мислене... туй връщането назаде реално не е промяна, щот към старо нещо минало отивамеотделно вече дето в повечето случаи се оказва не дотам положително въобще
![]()
е то промяната реално требе да е къмто някакъв нов вид мислене... туй връщането назаде реално не е промяна, щот към старо нещо минало отивамеотделно вече дето в повечето случаи се оказва не дотам положително въобще
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тези външни фактори не трябва да ни влияят върху търговията, а ако си толкова емоционален и не можеш да се съсредоточиш върху графиките по-добре не търгувай, докато се успокоишТова от птичи поглед, а по-краткосрочно кой не е имал лоши седмици и дори лоши месеци, когота всичко върви наопаки. И да си мислиш, че всички проблеми не се отразяват на търговията и на начина на мислене си е наивно. И всъщност не само отрицателните, а и положителните моменти влияят, примерно очаква те нещо хубаво на следващия ден, очакваш с трепет момента, а в същото време стоиш през монитора и се мъчиш да се съсредоточиш над търговията и графиките....примерите са безброй.
Аз на 21-ви миналия месец играх футбол спънаха ме и много лошо си ожулих лицето, а ухото за малко да не го скъсам. Ходих в спешното да го лепят. В понеделник си търгувах съвсем нормално (дори на лекар не ходих, защото беше празник) . Във вторник взех си направление, след което отидох на УНГ и доктора ми каза, че раната се е инфектирала и го цепи на ново и го заши. Също така сподели, че един негов колега така бил "изгубил" едно ухоТака че имаше реалната вероятност да остана без едно ухо, а като се прибрах от доктора си пуснах платформата, направих някоя сделка и въобще не мислих за страничните проблеми
![]()
ПП имал съм и други по-тежки периоди (тук не е "искрено и лично" за да навлизам в подробности) от този, но отново не са ми влияели върху търговията
ППП да не съм някакъв психопат http://womens.bg/wp-content/uploads/...0%B0%D1%82.jpg![]()
![]()
![]()
kypa (05-10-2014)
По-важното е да знаеш кога не съм във форма, защото периоди когато няма да си със сигурност ще имаАко едно нещо не ти влияе, друго ще ти влияе, но по принцип във всяка една дейстност има моменти когато по една или друга причина не си концентриран достатъчно, не ти е ден както се казва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е много ясно бате
шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш шшшшшшш
Левскарино, тоз Батман брещо да е психопат
сигурно е тръгнал дръвца да нацепи за някое момиченце дет му е студено
![]()
....................
в този филм не е Батман http://www.imdb.com/title/tt0144084/?ref_=nm_knf_i3![]()
знам бря... даже ми беше любим тоз филм едно времебарабар със тоз: http://www.imdb.com/title/tt1273235/
тоз сръбския засенчва повечето психопати и у киното и у реалността между другото
а най-лошото е, че е правен да отразява политическата ситуация у Сърбия
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
wannabe (05-10-2014)