Ще викате, ама ще ви бан-на...
Да не съм чула стон, ни вопъл!
Пенчев, много хубаво това, което каза...покрива системата ми идеално!
Да видим ......
Добро утро!
Ще викате, ама ще ви бан-на...
Да не съм чула стон, ни вопъл!
Пенчев, много хубаво това, което каза...покрива системата ми идеално!
Да видим ......
Добро утро!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (03-10-2014)
PRASXO ,,,,ПРАСЬО дай неква цел доле като число!!!ДАВАЙ ДОЙЛЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Красиво е нъли .... почти като стих
----------
@2620 максимум ти отпускам
------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
РЕДА не му е "МАЛКО Е"!!!максимум ти отпускам
ПРАСЬО отпусни до 1,26066 !!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!
Фицка, за мен звучи като стих, защото..............
И никаква аванта до 2620...тук купувам!
Това е!
Fafa (03-10-2014)
Фафличке на колко искаш да отиде днес еврото![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН