от долари в лева и после пак в долариЕ какво превалутиране да има - от долари в долари ли?тъпо но факт
от долари в лева и после пак в долариЕ какво превалутиране да има - от долари в долари ли?тъпо но факт
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това трябва да го проверя, но ми звучи доста странно от долари да го обръщат в левове и после пак в долари след като превода е от долари в долари - меко казано абсурдно даже... Най-вероятно ще го установя още при първия превод така ли е - ако дойде колкото съм наредила от Инстата минус таксата за превод значи няма такова превалутиране. Ако от Инста благоволят да преведат нещо де.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Одобрили са ми и второто ниво на верификация Инста (с удостоверението за банкова сметка) - за 1 ден и двете нива одобрени - направо не мога да повярвам . А им го изпратих само преди 4 часа, а за първото - снощи.
Току-що се регнах и в Скрила, обаче като ме пита след държавата каква валута избирам, избрах USD, а не BGN - предполагам, че не би трябвало да има превалутиране в тоя случай... malivatha66, ще докладвам после.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
malivatha66 (28-10-2014)
Като ти преведат парите , тогава се радвай
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
Сега се радвам само на експедитивността им, понеже какви случаи съм чела тук... мислех че поне 72 часа ще мислят за всяко ниво както пише в условията и най-накрая пак няма да приемат удостоверенето за банкова сметка. Иначе въпросът дали изобщо ще преведат нещо от Инста си остава.![]()
wannabe (27-10-2014)
Не си спомням да са ме мотали много с верификациите. В рамнките на няколко часа стават в повечето случаи. Сигурно щото чета внимателно какво искат ...
Emil Enchev (28-10-2014)
По-скоро заради това, че си имал късметА иначе ако е малка сума би трябвало да няма проблеми.
май не са много коректни Инстата
взе ми стоп на 4-5 пипа от цената.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Яна (28-10-2014)