Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Жена мърмори на мъжа си:
- снахата е бременна
- това е неин проблем
- е, да... ама бащата не е синът ни
- това е негов проблем
- бащата си ТИ
- това е мой проблем
- а аз какво да правя?
- това е твой проблем
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://vbox7.com/play:2ac1d9c8
незнам дали сте го гледали, много е яко....
ииииии не е това което си мислите!.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Един майстор ще учи чирак как да работи качва се по стълбата на покрива на къщата обаче се подхлъзва и пада Чиракът уплашен пита:
Майсторе какво стана ?
Майстора става очуквасе и казва... Аз сам си майстор ще си слизам от къде си искам
----------
Четири студентки се прибират в общежитията си в студентски град. Токът спира, а на вратата пиян спи на земята. Пурвата бърка в гащите му и казва:
-това не е приятелят ми!...
Втората бърка в гащите му и казва:
-наистина не е приятелят ти!..
Третата му бърка в гащите и казва:
-момичета, тоя не е от нашият блок!..
Четвъртата му бърка в гащите и казва:
-...(пауза)даже не е и от София...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Студентка тича по коридора на общежитието и вика:
- момичетаааааа, сваляйте дрехите, колегите идват.....
Влиза в стаята, оглежда се......
- казах да свалите дрехите от простора!!!!
драгата (26-10-2012)
старание са положили, че даже се е получила впечатляваща комбинация![]()