Вие досега бяхте приятели дето се вика, сега за няма нищо ще се скаратеКльомбата не ми е никаква кандидат тъща....
Оказа се че лъже и приказва каквото и падн....
И понеже е голям лъжец съм решил да я разоблича как лъже и за форекса.....
Смяташ ли, че печели нещо като само контри тренда??? От година пуска само къси тук още от 117 все късо пуска и все печели... как става тоя номер???.................................................. .................................................. .....................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (18-02-2014), ivaceda (18-02-2014)
Мда... и защото не ми се пише реши да ме обвиниш,че лъжаКльомбата не ми е никаква кандидат тъща....
Оказа се че лъже и приказва каквото и падн....
И понеже е голям лъжец съм решил да я разоблича как лъже и за форекса.....
Смяташ ли, че печели нещо като само контри тренда??? От година пуска само къси тук още от 117 все късо пуска и все печели... как става тоя номер???
Браво на теб!
Думи немам ................................
Хубава вечер от мен!
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
явно да...заформила се е интрига аз докато търча напред назад с проблемите си
и по стар български обичай некой е решил да те оплюе
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Арменец е звание.
Евреин е призвание.
Циганин е професия.
А Българин е съдба.
ivaceda (18-02-2014)
никога не е късно за кафе....
тва друг път да не съм видял да го драскаш....
че има огромен риск, да не тръгнат нещата как трябва![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
infesta (18-02-2014)
А без козфеиново важи ли или е все едно да пиеш безалкохолна бираАкулите не спят ли или само дебнат да ни ..........
11111111111111111111111111111
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
---------------------------------------------------------------------
безкофеиново-то кафе е се едно да ходиш на лов на акули и стръвта да са пъпеши или дини
даже ся вечерта
за да ти се отворят ЧАКРИТЕ джаскаш едно двойно без захар и мляко....
напрао за ЯПОНСКАТА ша останеш![]()
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
аре и от мене един![]()
Дизеле, я кажи на тези горните какво им е хумористичното, че ги местиш в тая тема? Некадърна работа, без да се обиждаш.
ПС Шегичка, сега да не вземеш да ме изтриеш пак.![]()