Учител води курс по география на 20 блондинки.Задава въпрос:
-Къде се намира Америка?
Михаела,една от блондинките става и намира Америка на картата.
-Браво!А кой е открил Америка?
19 блондинки стават и в хор отговарят:
-Михаела!
Учител води курс по география на 20 блондинки.Задава въпрос:
-Къде се намира Америка?
Михаела,една от блондинките става и намира Америка на картата.
-Браво!А кой е открил Америка?
19 блондинки стават и в хор отговарят:
-Михаела!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Влиза един мъж в банката и пита служителката:
- Мога ли да си вкарам шибаните кинти в скапаната ви банка?
- Господине, моля дръжте се възпитано. В банка сте.
- К'во ми дреме, ма. Искам един шибан влог в е*аната ви банка.
- Не може така, господине. Ще извикам управителя.
След 5 минути.
- Какъв е проблемът тук? Колежката ми каза, че не знаете как да се държите в банката? Да повикам ли охраната?
- Не бе, спечелих некви шибани милиони от скапаната лотария и искам един шибан влог в е*аната ви банка.
- И какво? Тъпата п*тка не ще да ви обслужи ли?
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
фицката (10-01-2014), GGBG (10-01-2014), INedelchev (10-01-2014)
жштнгтвтгнжтгажгтннгжо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (10-01-2014)
- Ало, Мария ли е?
- Да.
- Айде довечера да се позабавляваме?
- Грешната Мария сте набрал!
- Идеаааално!!!!
Един пелтек се жалва на приятел
- Бббате вввсяка сутрин ссссе насирам
- Що бе?
- Ми н-н-н-нали к-к-к-енефа ми е отвънка и к-к-к-като отида да с-с-сера и отпред к-к-к-кокошките и докато к-к-к-кажа к-к-к-къш и се насирам
- Е тея кокошки всеки ден ли са там?
- Н-н-не вчера о-о-отивам - няма ги ама т-т-тъщата вътре и докато к-к-кажа "пи...пи...пи...пичка ти лелина" и те дойдоха
- Ало може ли ДАрина?
- Ми рини ве.....какво ти преча....
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Седмицата на българина: - Мрънday - Тюхday - Вреденday - Трънday - Фалитday - СатЪрday - Сънday
Последна редакция от JaY_Z : 10-01-2014 на 18:37
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Генко изкарва 400 лева на месец......
А жена му харчи на месец по 800 лева....
Питане:
Досеща ли се Генко за съществуването на Иван...?
pfxi (11-01-2014)
D-12 (11-01-2014)
Майстор-готвач към ученик:
- Слагаш две трети мляко, една трета сметана, една трета кафе...
- Но вече станаха четири трети!
- Не ме прекъсвай за глупости! Вземаш по-голяма тенджера и готово!
INedelchev (13-01-2014), D-12 (13-01-2014)
Сутрин, понеделник, малка фирма, началото на работния ден, пристигат служителите, включват компютрите. Влиза един определено махмурлия. Шефа:
- Пак ли сте пили през почивните дни?
Служителят:
- Пил съм, но ако плащахте тук нормално, щях и да мезя.