Това е част от политиката за интеграция на малцинствата![]()
Това е част от политиката за интеграция на малцинствата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не съм го пипал лично....видех го в нета.....и изглежда на учебник по математика.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Напълно е възможно да е истински, имаше един по пеене със Софи Маринова него лично съм го вижждала.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Циганче пита полицай:
- Чичко, колко е часа?
- Пет без десет - отговаря полицаят.
- Като стане пет, ела да ми извъртиш една свирка - казало нагло цигането. Полицаят хуква да го гони, но по пътя среща свой колега:
- Защо гониш това циганче? - пита онзи.
- Ами, каза ми в пет часа да му духам и затова.
- Че то има още 5 минути, какво си се разбързал!?!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
- Ало, зоопаркът ли е ?
- Да, зоопаркът е.
- Вашия телефон ми го дадоха от номер 112...
- Да, какъв е проблемът ?
- Ами, в къщата ми се вмъкна някаква змия, та...
- Ти да не си от Дружеството за защита на животните?
- Не съм...
- Зелената партия?
- Не...
- Ми, шибни я с лопатата тогава!
Събужда се един пияница и какво да види, облечен в сатенена пижама, до главата му чаша с кафе и бележка:
- Скъпи, закуската е на масата в кухнята.
Става много озадачен. В коридора среща сина си и го пита:
- Я, ми кажи снощи какво е станало?
- Ами, какво – отговорило момчето - Снощи, ти както винаги се прибра пиян като талпа, оповръща всичко наоколо, с мама едвам те замъкнахме до спалнята, тя взе да те съблича, за да те сложи да спиш, но когато понечи да ти разкопчае панталоните, ти я плесна и ѝ каза: „Ръцете долу, аз съм женен!”
Пенка у Биг Брадър![]()
![]()
с бай Неделчо и този неоценен педераст Денди, ще пада цирк Балкански
![]()
само хора избирани с конкурс за....ама на българина това му харесва .