Добро утро и умната.....ако не "умната"-"русата"
да не влизате на дълбокото..![]()
Добро утро и умната.....ако не "умната"-"русата"
да не влизате на дълбокото..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (30-05-2013)
фицката (30-05-2013)
Отишъл Зайо Байо в “Плод и зеленчук” и попитал продавачката:
- Имате ли 100 килограма моркови?
- Нямаме толкова.
На следващия ден Зайо Байо пак отишъл в магазина:
- Имате ли 100 килограма моркови?
- Нямаме толкова – казала пак продавачката.
За трети път отишъл Зайо Байо до магазина:
- Да имате 100 килограма моркови?
- Да. Имаме – казала продавачката.
- Мале-е-е!!! Как ще ги продадете!?! – изхилил се заекът
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (30-05-2013)
Един се върнал от плаване, влязъл в къщи и що да види - бебе.
- А ве, жена, кво е тва бебе? Мен ме няма 12 месеца, пък ти - бебе!
- Ти к`къв си бе? - рекла жена му.
- Ми, к`къв - моряк! - рекъл оня.
- Ми, кът си моряк, ко са прайш на математик - ааааааааааааааа?!
Не знам как се е породила подобна идея в нечия глава, но е брутален!
Събрали се три гей двойки.
Един от тях пита своя партньор:
- Какво ще направиш, когато аз умра?
- Ще те кремирам, ще изляза в океана с нашата яхта и ще разпилея праха ти над водата. Така океанът винаги ще ми напомня на теб...
Всички изпадат във възторг - каква романтика!
Вторият пита същото своя си партньор, другият отвръща:
- И аз ще кремирам тялото ти, после ще смеся праха ти с земя, ще сложа всичко в красива саксия и ще посадя прекрасна орхидея, която с цъфтящите си цветове ще ми напомня за теб!
Отново въздишки в захлас...
Третият гей пита своя партньор:
- А ти какво ще направиш, когато умра?
- Ами, и аз ще те кремирам, ще взема праха ти вкъщи, ще приготвя адски люто чили, ще изсипя праха ти вътре и ще изям всичко до дупка!
- Ама, как така?! Защо?!
- Така на другата сутрин още веднъж ще ми разпориш задника за последно
фицката (30-05-2013)
Аве при Милен сега обсъждаха ей тваЯКООООООООО
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, изпревари ме
гфэээээээээээээээээээээээ эээээээээээээээ
GGBG, а бря а за кво е бил боя ?!
малко алкохол ?!![]()
----------
а на 1:20 тия в дъното си броят![]()
добре ли е.....
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
На моя бал нямаше такива изпълненияА алкохола беше разреден и виното беше като със захар, толкова сладнеше
![]()
И с никой не си казахме лоша дума....странно като се замисля, обикновено бяхме все на въпреки![]()
и ние така, а на бала беше супер....
а тоя с черната тениска как омлати неколко ора...
и седят и го гледат....
голема веселба е било![]()
а явно на тоя бал са били още по разредени алкохолите![]()
----------
http://play.novatv.bg/play/312411/
ей тука е милен прави разследване![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?