Моторола някаква, не е с най-голямия дисплей като Самсунгите.............................. ............
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
е да, тези баш най-малките и те не стават, но 14 инчов си е добър, малък и голям едновременно.и на мене ми е терсене таблета ку нема клавиатурка с мишок даже вероятно може би и още по-удобен да е ама тез малките лаптопчета са голям та*/ак... сега напоследък ги пооправиха малко, макар и не баш най-малките, ама онез първите модели много зле бяха
Иначе то вече има клавиатури за таблет.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пичове, като гледам каква зима ви е налегнала, направо не ми се вярва като гледам пък какво е тук при мен:
http://www.theweathernetwork.com/wea...ec/lile-perrot
Сняг в Монреал може и да има чак след седмица, а може и да не...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
е тука както винаги зимата ни ,,изненада,,Пичове, като гледам каква зима ви е налегнала, направо не ми се вярва като гледам пък какво е тук при мен:
http://www.theweathernetwork.com/wea...ec/lile-perrot
Сняг в Монреал може и да има чак след седмица, а може и да не...добре че при тебе е по-меко времето
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Там какъвто е снегът, изисква ли някаква подготовка или може да си дойде и си спокоен?Меко е, направо не е за вярване, но още малко ще е така. Следващата седмица и при нас идва снегът, а тук дойде ли веднъж - не си отива до април...![]()
Ако питаш за обищинските служби - те винаги са готови, щото сняг, както навярно помните, в Алберта се изсипа и в началото на септември, а относно моята готовност - остават няколко топли дни - днес-утре ще изкарам трактора навън, ще нареда велосипедите и летните декорации, чадъри, маса и столове в къщичката за иструменти... Требе също да сменя и гумите на колите и съм напълно готов....![]()
Тук всеки 20см сняг е повод за кризисно положение и изненада(
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ние с гумите се ослушваме да коледа. Ако и тогава не сме ги сменили, е, все ще изкараме до март месец!!Требе също да сменя и гумите на колите и съм напълно готов....
Ааа, тук това е невъзможно, щото ако след 15 ноември те спрат с летни гуми - гориш...
Аз съм си направил по два комплекта джанти-гуми /летни и зимни/ и си ги сменям сам...![]()