ако тез центовите печалби станат част от дойларов план за някой и други месец напред става малко по-лесноама обикновено си иска малко време да се свикне с концепцията даже и след като се повтори няколко десетки пъти
![]()
ако тез центовите печалби станат част от дойларов план за някой и други месец напред става малко по-лесноама обикновено си иска малко време да се свикне с концепцията даже и след като се повтори няколко десетки пъти
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако му се привиждат, значи не е трйдър.Ок съгласен съм това,по принцип може да ограничи до някъде лакомията по голямата сметка тоест обемите респективно печалбите които ако се гонят с малка водят до рязки пропадания в размера на капитала макар че и това не е 100% гаранция че няма да се прекалява особенно ако на трейдъра му се привиждат чат пат много сигурни позиции.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (05-10-2014)
.................................................. ............................
Последна редакция от Звездолин : 06-10-2014 на 21:26
Абе ако ти говорят някакви гласове по-скоро не е на добре работата![]()
е то туй интуицията дет се гони... ама там проблема е, че има много работи дето на пръв поглед изглеждат тъй все едно от интуитивното там мислене идат, а те немат нищо общоособено докът още не сме нагласили достатъчно правила
![]()
Новинарска агенция една баба на пазара рече е от най-достоверните, тези гласове трябва да се взимат под внимание
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
.................................................. .........................
Последна редакция от Звездолин : 06-10-2014 на 21:26
Простотията не ходи по гората,
Когато обаче дойдоха за първи път при мен, не бях виждал подобно нещо, то е непознато за България", сподели бургаският бизнесмен, ужилен със 130 000 евро от либерийците.
Хората се връзват на къде по-големи простотии, от инвестирането на борсите![]()
бааа ти и балъкаПростотията не ходи по гората,
Когато обаче дойдоха за първи път при мен, не бях виждал подобно нещо, то е непознато за България", сподели бургаският бизнесмен, ужилен със 130 000 евро от либерийците.
Хората се връзват на къде по-големи простотии, от инвестирането на борсите![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=u_zlS468g_o![]()
GGBG (05-10-2014), Emil Enchev (05-10-2014)