аз пък съм скъсил 1/2 съм е затворил при Р:Р=1:2, а на другата и юакам лимитаОбречен е да расте, обречен: http://en.wikipedia.org/wiki/DAX
![]()
Oleg (06-10-2014), Emil Enchev (06-10-2014)
az pyk ot tiq niwa dobawih malko dylgi........................... основанието ми е че затвори гапа от миналата седмица ............ пък да видим . за всеки случаай стопа на 0
http://![]()
Последна редакция от pluto1 : 06-10-2014 на 14:57
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Махни ги тези сделки, а кажи видя ли ми селфито от пост #134?
Какъв мамин убавец съм![]()
----------
Това е просто индикатортрябва да си поиграеш с настройките, но сега отивам на гости, така че после може да обясна по - подробно
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
L1914 (06-10-2014)
Добре ще се опитам пак и ако не успея ще викам за помощАйде приятно изкарване
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дакса скоро ще падне под 9000. Вероятно още утре. Не знам дали да кажа, че става интересно или ...........страшно?![]()