Такива досади требе много внимателската да се четат . Оня ден се заблях за малко и ме накачулиха едни простотии... три дни рових в нета да открия как да ги махна без преинсталация на линолса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Внимавам аз, ... че съм го ял дебел няколко пъти ... Затуй, еле кат писне и антивирусната пък, още по-фнимателската гледам ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
язе днеска кът търсих часовниче да си туря най-отгоре да се показва винаги попаднах на таквиз подобни ситуации... ама аз по навик гледам дали питат нещо да инсталирвам допълнително де... ама на таз конкретно и авг-то изпищя... дет по принцип авг-то е бая толерантна към вирусоподобен спам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе и аз много внимавам и чета, но оня ден от един сайт за мп3 -ки , от където преди съм теглил без проблеми ми се лепна. Не обърнах внимание , че гледах филм , а и им вярвах та.... докарах си беля на главата![]()
най-сигурната защита от таквиз работи е линухссамо дет метата много криво излиза, а па минджата ич не ще да се инсталира даже
ама ку е за филми и спамец само компа най-добре уй-ндоза да се избягва
![]()
'ko 'тана тука бейй . ще гоним ли върховете или..................... ще поемаме въздух за гмурканеза всеки случай съм се метнал да 'ходя по върховете на дишам чист въздух
Аз съм на линукс, единствения проблем е че не могат да се инсталират допълнителни индикатори при метата, но аз безтои не използвам такива, така че не е проблем за мен.най-сигурната защита от таквиз работи е линухс само дет метата много криво излиза, а па минджата ич не ще да се инсталира даже ама ку е за филми и спамец само компа най-добре уй-ндоза да се избягва
Нагоре сме, няма грижи, ей го 9650 ми се усмихва........само да не ми се хили де?
Еврака малко ербап днес и затова не може да отскочи, но до края на .......... сме там![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
бе то и аз чакам да скочи над тези нива да добавям
http://![]()
Обречен е да расте, обречен: http://en.wikipedia.org/wiki/DAX
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"