гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Яна (03-10-2014)
значи Актив трейдс също са от 9 до 23.
спреда е от 1, до максималното, което съм виждала по време на новини-2,5
минимален маржин-10 долара- около 6 еврака и няколко цента
в никакъв случай не им правя реклама,но това са условията за търговия на Дакса,и според моя скромен опит,мисля че,условията са много добри.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (04-10-2014)
В понеделник ще ти снимам сделка за да видиш в терминала как изглежда ...и ще ти го кача тук ..значи Актив трейдс също са от 9 до 23.
спреда е от 1, до максималното, което съм виждала по време на новини-2,5
минимален маржин-10 долара- около 6 еврака и няколко цента
в никакъв случай не им правя реклама,но това са условията за търговия на Дакса,и според моя скромен опит,мисля че,условията са много добри.![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Яна (03-10-2014)
ок., а аз ще им дръпна демото да ги видя как са![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ефче а некви бонуси предлагат ли тез брокита?
Или само депозити приемат?