Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами първо 9800, после дъно над 9700 - и тогаз вече от 10 илядо нагореама туй е малко вероятно мисля... по-скоро рейджовица горе доле от 95555555555 до къмто 977777777 и най-много тест на 10 000 нанагоре... ама от такваз рейджовица ако стане сякаш по-вероятно нанадоле да одим
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
BingoBongo (24-09-2014)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Кво да направя ? Такъв съм. Много ме дразнят хора, които се държат неадекватно и не на място. Общо взето съм доста въздържан, ма понякога ми кипва лай.ото и те тъй.
Обещавам да се сдържам вече. За пенкилера или хубаво или нищо от тука нататък![]()
Нещо такова трябва да се получи....и ако не пробие 9700 мечия сценарий остава валиден, но ако го пробие трябва да го затвърди като подкрепа, за да се пробва към 10000ами първо 9800, после дъно над 9700 - и тогаз вече от 10 илядо нагореама туй е малко вероятно мисля... по-скоро рейджовица горе доле от 95555555555 до къмто 977777777 и най-много тест на 10 000 нанагоре... ама от такваз рейджовица ако стане сякаш по-вероятно нанадоле да одим
И с какво ще си чешем езиците от тук нататък? Я си карай по старому, с лека корекция може би.Много добре познат типаж си ми... Не че Пенман няма трески за делане, но ти пък много "бързо и яростно"... Мен ме дразнят повече неадекватните възгледи и обноски на хората, към неволно неадекватното им на моменти поведение явно съм по-толерантна - може да не са си доспали.
. Нищо лично, сега да не вземеш и мен да ме подбереш?
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 24-09-2014 на 21:33
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Значи според теб, в крайна сметка няма да видим нови рекордни нива за по-постоянно, а напротив, ще има бая падане.
Е, аз не съм много глупавИ с какво ще си чешем езиците от тук нататък? Я си карай по старому, с лека корекция може би.Много добре познат типаж си ми... Не че Пенман няма трески за делане, но ти пък много "бързо и яростно"... Мен ме дразнят повече неадекватните възгледи и обноски на хората, към неволно неадекватното им на моменти поведение явно съм по-толерантна - може да не са си доспали.
. Нищо лично, сега да не вземеш и мен да ме подбереш?
Мога да намеря и друга тема , различна от пенкилера за чесане на езици
Не е много бързо. Цял месец му набирах
А за него , както вече казах: Или добро или нищо от тук нататъче![]()
Аха.. още докато четеше из форума преди да почнеш да пишеш. И после като се отприщи...Ми ако не беше само малко, а много глупав, какво ли щяхме да правим?
Сега да не изляза аз виновна - както си решиш. Наистина обаче мисля, че не е заслужил чак такива критики, чела съм много по-големи ужасии из форума.
Последна редакция от Eli2356 : 24-09-2014 на 22:11
Всъщност кой може да твърди нещо подобно преди да види какво рисуват графиките и фундамента?
Малко несериозно и Дизелско ще да е ако има подобно твърдение...