При DAX 30 e деликатнаситуацията. Пробив на тренд линия вчера и заигравка с ниво на подкрепа
https://charts.mql5.com/5/770/ger30d...hot-19-png.png
При DAX 30 e деликатнаситуацията. Пробив на тренд линия вчера и заигравка с ниво на подкрепа
https://charts.mql5.com/5/770/ger30d...hot-19-png.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Яна (24-09-2014)
Heeeee eeeee eeeey, i love you baby, i love you baby, i love you baby, i love you baby (на последното се повишава интонацията).
да не е тази? http://www.youtube.com/watch?v=2NBbbRfjhc8
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е тази. Между другото я намерих: The Original - I love you baby
Майкооооооууу, довечера ще я откъртя на магнетофона. Жената пак ще подвиква: "Ти къде пак се изгуби из 90-те!"Танциииии, жистокооооо
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Яна (24-09-2014)
Заеби тва. Не каза обаче като си чоплиш носа от матряла после топчета правиш ли ?Остайте сега тая полемика, кой как търгува и какво би изкарал. Всеки да си се спасява за себе си!
Ами я кажете помните ли го онова парче от 90-те май беше : Heeeee eeeee eeeey, i love you baby, i love you baby, i love you baby, i love you baby (на последното се повишава интонацията).
Че ми е влязла в главата и не мога да се сетя кой я пееше да си я изтегля![]()
Яна (24-09-2014)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Бонго да се явява!
И да пуска графика, че нещо се губи......![]()
Aз нали пуснах в събота - глава с рамене на седмична - баш по план си върви. Бонго да се явява да пием кафе, ако иска, че нещо не се доспах, на дело в съда бях... останалите ми задачки не се римуват и ще си ги претрая.
Да се яви и с графика, ако може - и на мен ще ми е интересна неговата гледна точка.
----------
(писна ми с това умъртвяване на теми)Пенман: "Eli2356, какви са тия графики от трейдъра? Нима ги смяташ за меродавни? Ти да нямаш там сметка? Защото съм чувал, че платформата е пълна скръб. Затова я погледнах на демо, но нямах нерви да я изучавам."
Ами меродавни са си - даже максимално, понеже там индексите се котират почти денонощно. Доволна съм от котировките - точни са, даже и ордери взимат точно.там си открих първата сметка преди почти 3 години и наскоро реших пак да я ползвам. За анализ гледам МТ4/5, там само пускам/затварям сделките; няма нищо толкова за изучаване, има обаче няколко интересни индикатора, които ги няма в мета. но не ги ползвам така или иначе.
Последна редакция от Eli2356 : 24-09-2014 на 12:54
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz