Там няма нищо!!!оняденшната подкрепа
Тез ДЖАБАРИТЕ се опитват да ни развалят калимерата.
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Там няма нищо!!!оняденшната подкрепа
Тез ДЖАБАРИТЕ се опитват да ни развалят калимерата.
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1.222222222 си е МИСТИЧНОТО, но за мен първата цел 1.23333333 ще си дойде баш ХИЛЯДИЧНОТО!Kaто е до там, ще требе да е до
1,22222222222222222222222 МИСТИЧНОТО!!!
Вчера на РЕДА му се виде, че требе да направи
корекция до 1,2642 и даже затова числото беше
влючено в тазсутрешното ПРОЦЕДИРАНЕ.
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
----------
D-12 чадо),
това с ТАБУРЕТКАТА помага много!!!
БЛАГОДАРСКО!!!
Колко пъти на ден требе???
РЕДА практикуваше едно с две възглавници по корем ама,,,,,,,,,,,,,,
А това с табуретката е по осмотрение - докато те охлаби. При мен минава за максимум 2 дни по 2 пъти на ден. Жената, дето е специалист физиотерапевт, дори и тя не го знаеше тоя номер (затова ще ме охлабва, както тя си знае).
Много хора са със заблудата, че трябва да си обтягат гърба в обратната посока, като се навеждат напред. Реалното прищипването се получава от лицевата страна на гръбначните прешлени, точно при вдигане на тежко, рязко изправяне или усукване.
Друга хватка е ако ще вдигаш тежко, без да си разгрял, е да го правиш при издишан максимално въздух.
А дано до края на деня да ти е минало. Виж за глезена не мога да ти помогна! Д-р Д-12 още не се е наранявал по сходен начин
Ъ-ъ-ъ и там ВЗИМАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕ, забравих да добавя!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (01-10-2014)
БЛАГОДАРСКО Д-Р D-12 !!!!ВЗИМАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕ
1,222222222222222222222222222222
Взехте ли си надницата бря???
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (01-10-2014)