Аз мисля, че Дизела вече брокера му е скъсил насилствено. В смисъл продал му е дългите.
1000 пипа с 2 позиции, трябва да е влезнал с по 3-4% от капитала, за да е на ръба сега.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (25-09-2014), toranagasan (25-09-2014), L1914 (25-09-2014), КинО (25-09-2014)
А добър ви ден
А бре КО стана, неска докът прочета ПРОЦЕДИРАНЕТО, то излянало
Та даже цялото - с 3 пипа разлика зася
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наливай, наливай демо точки. Таман до 1.19 като го срутят ще обясиш как някакви си 2000 пипа изобщо не те притесняват.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
toranagasan (25-09-2014), REDA (25-09-2014), wannabe (25-09-2014), L1914 (25-09-2014)
Сега четох една новина, че някакъв перничанин катастрофирал с голф в билборд по магистрала Струма и починал.
Лека му пръст, но първоначално погледнах през прозореца и календара да не се е запролетило и да сме 1-ви април![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
600-700 капачки надолу значи да не те мислим.
Тъкмо ще прехвърля един БонБон пипунцяяяя![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Тука това цитираното требе да го ПРЕВЕДЕЖ!!!ще прехвърля един БонБон пипунцяяяя)
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!
Ще лепна 1000 (БонБон) пипса (пипунцяяя) от късото ми
1200 ще ми влачи/ходи повече
----------
Ми той Бачо Ред кога е прибирал 1000 пипса на куп...........то и аз не съм още де![]()
REDA (25-09-2014)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb