не е и малко , това са пари платени на вятъра ,защото някой е допуснал това да се случи ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,235 лева на човек или 705 за едно средно българско семейство ще струва цялата работа за КТБ и 180 лева на човек ни струва ПИБ.. или общо 1245 лева на семейство. не е много..
изключвам косвените загуби от нарасналото дългово бреме на държавата (от 18 на 28%) и нарасналите бюджетни разходи за финансиране на външната задлъжнялост и пренасочване на бюджетен ресурс от инвестиции и соц. подпомагане към плащане на лихви по външни и вътрешни дългове..
според мен е крайно наложително да се спре поне за малко с кражбите, щото здраво сме се запътили към пропастта..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КТБ: Ще отвори, няма да отвори
Темата за Корпоративна търговска банка вече трети месец занимава голяма част от българското население. Не става дума само за хората и фирмите, чиито спестявания са в бившата четвърта по големина банка в страната.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/KTB:-SHTe-otvo...id-128970.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колега аз явно нещо пак не съм разбрал но парите дадени на ПИБ не бяха ли краткосрочен заем които тя трябва да върне???235 лева на човек или 705 за едно средно българско семейство ще струва цялата работа за КТБ и 180 лева на човек ни струва ПИБ.. или общо 1245 лева на семейство. не е много..
изключвам косвените загуби от нарасналото дългово бреме на държавата (от 18 на 28%) и нарасналите бюджетни разходи за финансиране на външната задлъжнялост и пренасочване на бюджетен ресурс от инвестиции и соц. подпомагане към плащане на лихви по външни и вътрешни дългове..
според мен е крайно наложително да се спре поне за малко с кражбите, щото здраво сме се запътили към пропастта..
Признавам си не знаех, че това е държавна субсидия![]()
Е това вече е ясно -явно е имало устан инструкция за коя дата ще трябва одитчето.
Плюс някаква формална размяна на писъмца от типа -предвид обема на работа моля да разрешите удължаване на срока и прочие.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Тя работата е ясна,да има с какво да се оправдават за мотаенето..................
от БНБ са били пределно наясно какво става в пирамидата,но схемата е била да си траят...........
колега, както беше първоначалния вариант да се върне до 3 месеца, да.. само с лихвата сме се набутали.. ама сега се говори за повече от година.. но ако трябва да сме коректни ( то аз и за това съм отделил сумите по двете банки) трябва да смятаме само тази за КТБ .лихвата за ПИБ за да речем 2-3 години + лихвата по заеми за между 4-10 милиарда взети само за една година.. 705 лева на семейство наистина е по-успокоително.. това ме кара да простя на Пеевски, Доган и Василев.. толкова добри хора.. да ни натоварят само с толкова малко.. благодарен съм, че ни крадът с по толкова малко. .пак ще гласувам за БСП-ДПС-АТАКА или ГЕРБ-ДПС-Барековкоето за мен е същото..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ако пък ги обърнеш и в евро,съвсем незначителна сумица се получава.....................колега, както беше първоначалния вариант да се върне до 3 месеца, да.. само с лихвата сме се набутали.. ама сега се говори за повече от година.. но ако трябва да сме коректни ( то аз и за това съм отделил сумите по двете банки) трябва да смятаме само тази за КТБ.. 705 лева на семейство наистина е по-успокоително.. това ме кара да простя на Пеевски, Доган и Василев.. толкова добри хора.. да ни натоварят само с толкова малко.. благодарен съм, че ни крадът с по толкова малко. .пак ще гласувам за БСП-ДПС-АТАКА или ГЕРБ-ДПС-Барековкоето за мен е същото..
чак да се зачуди човек колко сме издребняли............................![]()