Не знам какво точно очакваш от тях, като всичко е въпрос на интереси...май за ктб има за усвояване 4 млрд.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Над 120 хил. души излязоха в Ирландия на протест заради въвеждането на нова такса за потреблението на вода. Протестът беше организиран от движение, наричащо се „Право на вода”.
Read more: http://europe.actualno.com/Vodata-se...#ixzz3HuPHEt1j
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
унгарците успели да се преборят с интернетския данъкрумънците имаха някакъв подобен данък между другото дето не успяха да се преборят да го махнат
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това с данъка върху интернет трафика е пълна простотия.
Интернета е световен ресурс, как така една държава ще търси изгода за себе си от това?Не стига ли, че плащаме на доставчиците...То при вас хубаво, че не е толкова скъпо, аз тук плащам 60 долара на месец за моя нет...
![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
аз за тоз дет ползвам нищо не плащамминалата зима само веднъж помогнах на комшията дет плаща да изчисти малко сняг, ама не му казах що му помагам
![]()
Добре си уредил. Гледай тази зима пак да му помогнеш - може и с кабелна ТВ да се сдобиеш
Ако ти требе де, ти май тИливизор немаше...
няма как кабел... те май и те цифрови вече... и то не става кът едно време режеш кабела и туряш сплитера...той тоз комшия от другата страна на улицата
ама то не ми и трябва де
тиливизур наистина нямам
![]()
Ааа, цифровизациията е ощетила кабелните пирати.Аз навремето имах частен бизнес в Люлин с кабелна телевизия - първообраза на сегашния "Люлинсат" - постоянно ми се налагаше да лазя по калебите да търся пиратски сплитери, щото ту един, ту друг абонат се жалваше, че нема сигнал или нищо убаво не вижда...
![]()
Сега проблем с парното, махат разиаторите с топломерите, слагат втори чифт без топломери и като свърши сезона и дойде засичането потреблението нула, и топлофикация го разхвърля на съседите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ай стига бре! Едните данък интернет. Другите такса вода! То бива, бива пазарна икономика, ма почнаа вече да се уливат!!Над 120 хил. души излязоха в Ирландия на протест заради въвеждането на нова такса за потреблението на вода. Протестът беше организиран от движение, наричащо се „Право на вода”.
Read more: http://europe.actualno.com/Vodata-se...#ixzz3HuPHEt1j