Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми де да знам, аз все си мисля, че за успешен бизнес (не само форекс, а въобще бизнес) трябва всякакви съзнателни и подсъзнателни емоции да бъдат игнорирани и да се работи само с чиста логика, а емоциите и инстинктите - след работа - може и да греша, обче за мен логиката е единственото нещо, което има значение при правене на бизнес.абе знае ли човек подсъзнателно може и да има вреда колкото и да си мислиш че е просто състезание
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На теория е така, обаче логиката в някоя идея се основава на някакви факти и имйки предвид, че човек никога не може да има всичко от фактологията се налага много често промени в планчето основано на някаква логика.
А това, че нещо е логично не значи задължително работещо.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не съм казал логично, а казах ЛОГИКА - логичното според определен индивид е субективно понятие, а логиката е наука, кояото чрез опредлеени методи дава описание на случващото се около нас, т..е. науката ЛОГИКА би трябвало да е основен способ при вземането на решения.А това, че нещо е логично не значи задължително работещо.
Вредни навици при конкурсите трудно ще си създадеш, ако постоянно си търгуваш на реална сметка с твои си пари.Първоначално написано от minkov Виж мнението
Да, вярно е, ако не осъзнаваш какво правиш, конкурсите създават доста вредни навици
Ако го правиш с ясното съзнание, че е само заради конкурса, не мисля, че вреди
Не е необходимо да ми обясняваш, даже съм я учили представи си и изпити съм взимала.Там имаше едни задачки се решаваха- но пък някой ги решава, друг, та и при така казаното от теб основния способ не винаги работи пак поради методологии и критерии , които се изменят
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Има някои нюанси - ако си начинаещ и започнеш с конкурсите, неминуемо ще създадеш вредни навици, независимо от това дали търгуваш и с други сметки, а ако си в търговията отдавна, имаш създадени навици, система, дисциплина, и съзнателно ги нарушаваш само за целите на конкурса е друго.Вредни навици при конкурсите трудно ще си създадеш, ако постоянно си търгуваш на реална сметка с твои си пари.
е добре ама ако не си начинаещ а напреднал трейдър за какво ти е изобщо да се занимаваш с подобни състезанияИма някои нюанси - ако си начинаещ и започнеш с конкурсите, неминуемо ще създадеш вредни навици, независимо от това дали търгуваш и с други сметки, а ако си в търговията отдавна, имаш създадени навици, система, дисциплина, и съзнателно ги нарушаваш само за целите на конкурса е друго.![]()
Аз не че се имам за кой знае колко напреднал, но все имам някакъв опит, обаче ме кефи да участвам в някои от по-нестандартните конкурси - при инстата за мен такъв е Щастливия трейдър - и там за да имаш успех трябва да търгуваш така, както аз примерно никога не бих търгувал на реална сметка. Трябва друга стратегия, съвсем различна от тази при реалната търговия, самия конкурс има друга логика, която ме провокира.е добре ама ако не си начинаещ а напреднал трейдър за какво ти е изобщо да се занимаваш с подобни състезания
Даже не гледам на конкурса като на форекс, а като на логическа задача.
malivatha66 (29-09-2014)
интересно, трябва да ги погледна тези конкурси - преди редовно участвах, но след няколко неуспешни опита и нищо спечелено се отказах?