Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
ами нали ти казвам успаха народа и сега върнаха старите движения от по над фигура на ден и еднопосочно няколко дни
и сега като се освестят и пак ще спрат да движат![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами те тез всичките ордери късите дето продаваха в един момент ше им се видят вече прекалено ниски нивата и ше почнат да затварят ....
тогаз и разни други кат купят пък и ше стане отката ....![]()
мисля си , че трябва да залъжат още малко да се качат хубаво на късите и тогава ще еили да изпълзи мазно на горе
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мен ми се струва , че и по-надолу ще слезе , че много очевидно това 1.27, но сега вече хората почват да удължават![]()
не ще да са помръдва даже ...то златото взе да качва даже обаче евродолара не ще и да чува .........
нал петъка бил ден за корекция може нещо да даде нагоре по късно ....![]()
аз петъка го знам като ден на майстора , което придобива странен смисъл като викнеш в тълпата "хей майсторе" и се обръщат 70% от хоратаопределено сме народ със самочувствие, аз за тази седмица май приключих с трейдинга , сега само ще гледам, че ми се струва ще има изненади и ни по тренда да влезе човек ни да контри
![]()
ам ше изчакам аз новините в три и половина дет са и после ше затварям .....аз петъка го знам като ден на майстора , което придобива странен смисъл като викнеш в тълпата "хей майсторе" и се обръщат 70% от хоратаопределено сме народ със самочувствие, аз за тази седмица май приключих с трейдинга , сега само ще гледам, че ми се струва ще има изненади и ни по тренда да влезе човек ни да контри
имам едни отворени срещу долара и дан стане нещо сакатлък ......![]()
аз се издразних по обед и нацвъках няколко позиции за по- дългосрочнодълги в евродолар , паунд долар и аус/нзд и къси в петрола и златото
за сега златото дава добър резултат и аус/нзд е на плюс ама да видим другите кво ще направят