не ,те ща затворят на цената на затваряне и ше ти я подновят после на новата цена където отвори ......
ма наи добре малко преди това ти а си затвориш ,щото некви странни котитовки излизат по туи време .....
не ,те ща затворят на цената на затваряне и ше ти я подновят после на новата цена където отвори ......
ма наи добре малко преди това ти а си затвориш ,щото некви странни котитовки излизат по туи време .....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
пак схема значиако си на минус от гапа ти признават минуса , а ако си на плюс та затварят
хич няма смисъл да си търси човек вратички , най добре на големите графики и чакаш колкото трябва
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами кат са търгува петрола преди позициата да я отрвориш първо си погледни датата на прехвърляне кога е ....аз туи първо го гледам ....
после ако си много близо до ролоувъра погледни къде са движи другия контракт ...тои пак са търгува ,ма обемите преминават постепенно към новия ....![]()
аз сега ги гледах - от долар и нещо паднаха на около 70 цента разлика в цената
кабела гледам пое надолу може да слезе към 1.6240
----------
аз сега ги гледах - от долар и нещо паднаха на около 70 цента разлика в цената
кабела гледам пое надолу може да слезе към 1.6240
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а да ,за кабела в другата тема подобно съм написал ....
пак са движат обратно със евродолара ....туи странно последната седмица пак така беше .....![]()
той паунда си е със собствено мнениедруги сили му действат на него
но си мисля ,че е за надолу все още
![]()
ама браво, че си влязъл в час -, това е много важно щом си се захванал с тая работа
той кабела пак не дава да го пипнеш - тръгва надолу следващия бар обръща нагоре, сега какво ли следва - вероятно ново дъно
![]()
що ,това мнгоо хубав теста на 63 беше .....за 5 минути цената са отблъсна и
качи 20 пипса поне следващите няколко бара .....![]()
с мойто странно чувство за хумортака стана ама идеята ми е сега накъде като гледам всичко гледа нагоре - особено златото то чак ще си счупи вратът
![]()