Fafa (23-09-2014)
Дааам, а ти къде се губиш?
Да няма нещо ново покрай теб?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Kaрам А категория
Уникално усещане е, направо ме кара да летя
Вчера като слязох от мотора и се качих на колата, натискам газта и си мисля, нещо й стана, не върви. Натискам до долу, пак не върви.
Гледам скоростомера, пише 80-90, аз мисля че карам с 40-50, а останалите са спрели
Към 3 часа минаха докато свикна на градската скорост.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така ли?
Еее добре, изкарай си категорията да си имаш дИкИмента, че да не караш без !
Ама 80-90 скорост ли е въобще?![]()
Бe към 18:00 часа когато е пик час и по булевардите е пълно с коли, пък аз взех да ги изпреварвам като в need for speed...не е добра идея
Ти в Пловдив знаеш как карат почти всички.![]()
Fafa (23-09-2014)