Ели ,
много познато ми звучи това със затворените къси![]()
и аз като теб изгубих търпение и не хванах почти нищо от това спускане![]()
Ели ,
много познато ми звучи това със затворените къси![]()
и аз като теб изгубих търпение и не хванах почти нищо от това спускане![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
от туканка пак вадобе смело
даун тренд си е, хич не му мислете
ама секи си знае сметката
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кери е когато дъъържиш позиция, за да печелиш от лихвения диференциалКо е туй Кери?Какво трябва да се види, достойно за дънце? Или по интуиция?
Мисля, че вече е на много силна подкрепа, няма да издържи още надолу, даже и да се изхитри още малко да падне (макар че не ми се вярва).
**g, спадът е достоен за 5-месечното мотаене в тесен рейндж. само дето аз го чаках до един момент и накрая си затворих късите - прекалено древни станаха. хванах малко от големия спад, но здраве да е - търговия има всеки ден - ако не тук другаде...
При Озито от меиджрите е наи-голям .....
Ма номера е и курса да ти е в посоката)))
То и аз тази корекция я чакам поне до 0.9000 да върне но нещо озито не е на това мнениеЕ, поне корекцийка ще има. Много сигурен вход ми се струва - вече дръпна доста нагоре по малките графики. Слагам нулев стоп и го пускам да пасе свободно...
Същата е ситуацията горе-долу и при nzd/usd, и там пуснах една дълга одеве. Че то бива, бива, ама днес пък беше много нагъл спада - като за последна вълна според мен.![]()
Разчитам на твоята кристална топкамоята ще я пращам на ремонт
![]()
Кери-трейдингът е продажба на валута с по-нисък лихвен процент
и покупка на друга с по-висок основен лихвен процент.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
В тоя смисъл на Кери веднъж влязох на мексиканското песо (там лихвата е много по-голяма от на озито, поне беше) точно преди полунощ с такава "хитра" цел. После ми излезе през носа - загубих много повече отколкото спечелих.явно не улучих и момента де. Но ако се хване дългосрочен тренд... и все пак лихвените печалби, поне тия, които предлагат брокерите, ще са минимални в сравнение с търговските като гледам, даже да ти е в посоката според мен не си заслужава това да е съображение.
----------
Еее, значи имам и "съучастник" в трагедията - някак по-комфортно ми е така.Сега мисля да компенсирам малко с корекцията, че все пак не е кризата на 2008 година да направи 3 826 пипа надолу наведнъж.
Пабло, мисля че поне до 0,8850 трябва да качи.
Последна редакция от Eli2356 : 25-09-2014 на 21:17
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
аз затова не гледам дали суапа ми е положителн или отрицателен, има ли сигнал влизамВ тоя смисъл на Кери веднъж влязох на мексиканското песо (там лихвата е много по-голяма от на озито, поне беше) точно преди полунощ с такава "хитра" цел. После ми излезе през носа - загубих много повече отколкото спечелих.явно не улучих и момента де. Но ако се хване дългосрочен тренд... и все пак лихвените печалби, поне тия, които предлагат брокерите, ще са минимални в сравнение с търговските като гледам, даже да ти е в посоката според мен не си заслужава това да е съображение.
и ми е било меко казано странно като гледам трейдъри, които се съобразят със суапа като отварят позицияпри положение че последния е смешно и пренебрежимо малък , ако в този момент има силен трен
Дано върви в твоята посока и да компенсираш и за двете ни
аз за сега само я поглеждам двойката![]()
тук снощи бях пробвал дълга с малък обем и близък стоп за контра, след като ми ударен стопа
пак влезнах на къса