Доста интересно ще е тяхния избор, но според мен Шотландия ще си остане във Великобритания.
Доста интересно ще е тяхния избор, но според мен Шотландия ще си остане във Великобритания.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз се опитвам да го търгувам, но само тази седмица ми взе три тлъсти стопа.. Акулите яко са се ориентирали към тази двойка и правят неочаквани финтове..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Тези дни слушах интересни коментари за Шотландия по твто. Значи ако тя стане независима, петролните платформи на стойност 1,5 трильона паунда, в Северно море, остават в нейни териториални води. Ще рече, данъци и акцизи потичат към нейния бюджет. Което и гарантира н следващите няколко десетиления да е една от най богатите държави на континента. За останалата част от Британия, не може да се каже същото.
Това е вярно, но има един въпрос, на койтоникой не може да отговори - колко нефт и газ са останали в тези находища, защото от 1999-та насам добивите непрекъснато спадали...Тези дни слушах интересни коментари за Шотландия по твто. Значи ако тя стане независима, петролните платформи на стойност 1,5 трильона паунда, в Северно море, остават в нейни териториални води. Ще рече, данъци и акцизи потичат към нейния бюджет. Което и гарантира н следващите няколко десетиления да е една от най богатите държави на континента. За останалата част от Британия, не може да се каже същото.
Ами ако Шотландия каже "Да"?
http://europe.actualno.com/Ami-ako-S...ews_50503.html
Последна редакция от Bibco : 18-09-2014 на 01:38
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
То освен находищата на нефт и газТова е вярно, но има един въпрос, на койтоникой не може да отговори - колко нефт и газ са останали в тези находища, защото от 1999-та насам добивите непрекъснато спадали...
Ами ако Шотландия каже "Да"?
http://europe.actualno.com/Ami-ako-S...ews_50503.html
май няма да има друга голяма полза при отделянето им
И според мен би било доста логично така да стане , но като цяло тези работи с отделянето и ставането на независими държави през последните години хич не ми харесва и ми мирише на война .. пази Боже ..Доста интересно ще е тяхния избор, но според мен Шотландия ще си остане във Великобритания.
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....