Ще видим, малко остана за започването на седмицата, мисля че понеделника обаче ще е рейнджов.Ще слезе още малко надолу и би трябвало вече да направи някаква корекция за нагоре.
Ще видим, малко остана за започването на седмицата, мисля че понеделника обаче ще е рейнджов.Ще слезе още малко надолу и би трябвало вече да направи някаква корекция за нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Единната валута регистрира трето поредно понижение спрямо щатския долар в петък. Сесията стартира при цена от 1.2750 и след низходящ тренд през целия ден, в крайна сметка двойката финишира при цена от 1.2682. В случай, че посоката продължи надолу, можем да очакваме пробив на подкрепата при 1.2620. В противен случай, в посока нагоре, еврото ще се насочи към първата съпротива, разположена при 1.2764. Подкрепа: 1.2620; Съпротива: 1.2764; 1.2995; 1.3444;
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Tehnicheski-an...id-128954.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тази седмица се очертава да е тегава. С "многоочаквания" фундамент в четвъртък и петък, за съжаление е възможно да ни обезсмислят висенето пред мониторите в предстоящите три сесии![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
А не лежте на тая кълка, края на месеца и края на тримесечието е понеделник вторник.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За едни е край, за други е начало.........аз да съм си се настроил ментално за най-лошото (бездействие и гнясавица), пък ако даде пазарът благоволи да ни възнагради с движения, добре дошло![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
До края на годината не остава чак толкова много време, че да се замажат мезерните 2-3 месеца когато нищо не се случваше, би трябвало да има движение, просто се надявам да не е концентрирано само в определени дни и то не непременно тези с новините.
tretipip (29-09-2014)
Може и преди петък да има хубави движения да се надяваме
то и без това по време на пейролите в петък не е много добре да имаш отворени позиции![]()
И аз се надявам да няма движение само когато има новини.До края на годината не остава чак толкова много време, че да се замажат мезерните 2-3 месеца когато нищо не се случваше, би трябвало да има движение, просто се надявам да не е концентрирано само в определени дни и то не непременно тези с новините.
Иначе аз съм дълги в момента при евро/долара, тази седмица се надявам да е корекционна.
Долара днес нещо не се представя на ниво. Може и по стабилна корекция да има вече.