Аз чакам с огромно нетърпение корекцията /не за първи път го казвам/ и смятам с по голям обем да скъсявам.Знам ли? Аз подкрепите и съпротивите много не ги зачитам. Драсвам ги така само от време на време за спорта. Яд ме е само, че късата ми идея тръгна от 1,3580, после ми даде сигнал за затваряне на +200 точки, набутах се с едно дълго за минус 30 и после пак яко надолу се включих. Сега вече можеше да съм ударил 1000 пункта от едно движение, но......затова сега целта ще е 1,23
----------
Като се говори за подкрепи, поне по мои възгледи следващите нива са 1.2400, 1.2120, 1.1860, банкрут на Дизела
Той обаче сигурно конспиративно е скъсил отдавна (или поне хедж)
п.п. Подготвям за целта сметката си при Варчев там всеки цент е реален няма бонуси.
Ще чакам колкото е нужно ако ще корекцията да е през 2015 г.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (30-09-2014)
Този месец доларът много поскъпна и Бонуксите ще са много "ценни"
За Деня на народните будители да сме на 1,23 минимум, без съществени корекции (максимум 50 фитки)
----------
След 15 минути малко "Дела и Документи" отвъд океана и утре затишие, че на Драги вече му съхне мастилото върху предстоящото изказване![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Д-12 на колко минутна графика и по какъв начин с какви индикатори генерираш сигналите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тази двойка много палава стана последните 5 месеца , да видим дали ще отиде до 1,24 ...
Да, особенно ако има някое теглене, ще е перфектно!Този месец доларът много поскъпна и Бонуксите ще са много "ценни"![]()
Мислех на 1.2692 да сложа нова поръчка (buy stop) но прекалено близка е до предишната и затова с еотказах.
Ще изчкаам още един ден да видя до къд еще го докара курсът и тогава ще реша
Усяех на всички![]()
Единната валута регистрира спад спрямо щатския долар във вторник. Сесията стартира при цена от 1.2684 и малко преди обяд посоката тръгна рязко надолу, достигайки най-ниско ниво за деня при 1.2571. По този начин еврото проби подкрепата при 1.2620, но по-късно цената тръгна леко нагоре и в крайна сметка двойката финишира при 1.2630, над нивото на подкрепата. Подкрепа: 1.2620; Съпротива: 1.2764;
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Tehnicheski-an...id-129062.html
по всичко личи че днес ще пробием и ще си слизаме надолу полекичкаааа![]()