Според мен може да направи една корекция над 1.2900.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро и успешен ден на всички , днес дали франция и германия ще го мръднат еврото![]()
въздушните удари на сащ срещу ислямската държава нещо не се отразяват на пазара за момента![]()
Добро утро, хайлязи и бъдещи милиардери!
Не мога да си отворя очите още, голяма мъка! Гоних снощи един комар и след две покушения все пак оцеля гадината. Някаква млада женска е и много нервна. Само ти жужи в ухото и почти не каца. И Райдът не успя да я спре, мами*ата й! Каца бързо, смуче и бяга, ама хич не е секси
Обзор направих на новините, тази седмица хич ги няма! Което е добре и ще си продължаваме по тренда, какъвто и да е той
Успех и висока доходност пожелавам, че Ферари си увеличават производството и трябва да им помогнем да не им залежава стоката![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
търпение трябва за ферарито, че да може да падне търсенето и да се вземе евтино
пък ако го направим цял форум едновременно и отстъпка ще дадат и после пак ще вдигнат цените и може отгоре да продадем
ама си мисля , че няма еврото да пада още , май за към 1.30 е тръгнало
![]()
D-12 (23-09-2014)
Дано да тръгне наистина, че съм го захапал него и франкито срещу йената, паундът и той го следва в известна степен, дълго евро/киви.......абе ВЗИМАЙ ЕВРО му е майкататърпение трябва за ферарито, че да може да падне търсенето и да се вземе евтино
пък ако го направим цял форум едновременно и отстъпка ще дадат и после пак ще вдигнат цените и може отгоре да продадем
ама си мисля , че няма еврото да пада още , май за към 1.30 е тръгнало
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Днес според мен ще си е бичи ден при тази двойка. Време му е за малко корекция нагоре.
ей изтървах сигнал за продажба на еврото и сега пак ще чакам
недко какво става във франция и германия, че да мърдат еврото![]()
Очаквах повече от еврото през този ден, но явно долара се готви за ново дъно.