значи откакто стана ясно какъв ше е вота кабела /беше на около 6380/ е направил 120 пипса ,
това е бил супер чист залог за които си е купил снощи от там .......![]()
значи откакто стана ясно какъв ше е вота кабела /беше на около 6380/ е направил 120 пипса ,
това е бил супер чист залог за които си е купил снощи от там .......![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то къде да ходи повече , както обикновено които хвана в мътните времена нещо тои излиза с печалба ,
сега кат са изясни работата ше почнат двупосочните движения сигурно ......![]()
за днес и аз ги чакам нагоре надолу да са нещата , предполагам , че ще преброим това за корекция и ще се върне в трендано то интересното свърши, сега кога ли пак ще измислят друг референдум
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сега по скоро ше ги изиграят надолу ,щото дето викаш тренда си е силен още ,пък те купуваха зарад референдума .......
долу отдет почна движението 63 някъде може слезе ....![]()
ами не се е качило достатъчно , за да го наречем обръщане на тренда , все пак предполагам ,че хората са се поизчерпали емоционално от чакане и дебнене, затова си мисля , че днес ще сме в рейндж, иначе тренда надолу си е валиден
да и аз тъи си мисля ,значи реиндж на движението от вчера и днес преь нощта и вече
в понеделник накъдето пробие новата седмица ,натам ....![]()
ами нещо такова може и в рейндж да изпълзи надолу, докато навакса нивата от феда, то трябва да се види и какви вести ще има , че може да се съобрази с фундамента
![]()
няма такива днес освен за канадеца ,и затва още от сутринта си викам да го пиша почивен .....
ако даде нещо петрола следобед чак по американско ,ма пак има много време ....![]()
ми то и аз зяпам графиките и се чудя да скъсявам ли или да си правя пас - май на-добре да разходя детето пък той пазара няма да се свърши днес я
все и другата седмица ще има да се търгува нещо