а туи и аз го мислех миналата седмица ,даже си го спомням стария фючърс на 9113 нещо беше стария суинг и имах дълги по едно време ма ги отнесе и после чак качи към 95 ....
туи значи много народ кат мене са е подлъгал .....![]()
а туи и аз го мислех миналата седмица ,даже си го спомням стария фючърс на 9113 нещо беше стария суинг и имах дълги по едно време ма ги отнесе и после чак качи към 95 ....
туи значи много народ кат мене са е подлъгал .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
като му гледам седмичната графика на петрола и така като се спущал друг път и все си прави корекции между 38 и 50 фибо , а туй 98 явно си проявява някакъв афинитет към него , но за да не се целим много на високо поне до 97 си мисля , че ще се качи , но на 70% му е време за корекция само да си начертае на графиката![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами и малко под 96 да хване съпротива пак има долтатъчно центове за профит .....като му гледам седмичната графика на петрола и така като се спущал друг път и все си прави корекции между 38 и 50 фибо , а туй 98 явно си проявява някакъв афинитет към него , но за да не се целим много на високо поне до 97 си мисля , че ще се качи , но на 70% му е време за корекция само да си начертае на графиката
само долу трябва са провали да продължи и ше го измислим ....![]()
82 гоним според мене... ама не знам де... там съюза на резаците требе да кажат (ОПЕК)а па може и вече тез другите резаци ИД-то да питат за цена и количества, знам ли
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
много смело ми изглежда туй 82 - 10 долара до там то направи 15 , ще му се съберат 25, от друга страна като се погледне на месечна каква е затихваща и как стяга канала, нищо чудно да избие мощно от тези нива![]()
ко американците праят номера и изкуствено го свалят да праят мръсно на руснаците могат го докарат и до 70 ....
кофти е кат го прибавиш към другите саникции манкции .....![]()
Не е само това, ами и Китай вече не импортира толкова петрол, защото ръста там се забавя. Като цяло глобално даже ръста се забавя, затова не се купува много петрол.ко американците праят номера и изкуствено го свалят да праят мръсно на руснаците могат го докарат и до 70 ....
кофти е кат го прибавиш към другите саникции манкции .....
то и така като стане може още надолу към 80те да даде наистина ,те онез само това чакат и
още ше натиснат точно кат е по ниските около дъното ..........![]()
Въпроса е, кога държавите вносители ще решат, че петрола е евтин и ще искат да купят повечко, че да се запасят.то и така като стане може още надолу към 80те да даде наистина ,те онез само това чакат и
още ше натиснат точно кат е по ниските около дъното ..........
ам казва ли ти някои .....би трябвало нива към 80те вече да ги подразнят да купуват кат че ли ....
ма кво му пречи и до 60 да падне ...преди няколко години така без особена причина са сурна към 60те ....![]()