ами точно голямата ... ко си отвориш една дневна и старите суингове на петрола да ги видиш
горе долу след такова движение каквото стана сега има обратно около 300 400 тика почти винаги .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
да да трябва да се използва това , но внимателно, да се прецезира на по-малките графики , че на тях по-може да реагираш на време , ако тръгне пак по тренда, а то може да направи и повече , но може и по-малко да върне![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз го мисля да са добава на три части дълги и ако падне под 90те вече се закрива всичко .....
иначе до 9550 9570 по новия фючърс може да отиде .....![]()
Последна редакция от stts : 21-09-2014 на 08:59
ами може и дето викаш сега е удобно от тези нива дето е , но си мисля , че може да продължи надолу, дали не трябва да се изтъргува входа на пробив и да се чака за изхода
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а задължително ше са чака кат тества дъното долу около 90те и после кат не го пробие и почне да връща тогаз са удължи ....
че ко пробие от първия път ше продължи сигурно за нови цели по тренда ....![]()
че даже е възможно да хлъзне малко надолу да подлъже , че е пробило и после да вземе стопецаособено ако е плитък, но ако си задържи така да прави по над сто цента на ден може да се получат нещата много добре
![]()
е то това минава в категорията тест на дунотот ,ко само обере стоповете там и после върне ....
аз затуи казвам да са влезе кат мине теста и обърне вече нагоре ....![]()
туй за кой паДзар става въпроску е за петроля - не сме тръгнали сякаш нагоре още
сигурно ще качи поне още малко де, ама не е такъз убав надежден импулс дет да му се търси убава печалба спрямо риска дет има към момента
![]()
туи за петрола са разправяме ко вземе да прави тест долу малко под 90те и после за провали
надолу по тренда да слезе да го фащаме обратно, пук и корекция само да даде пак се нещо ше е .....![]()
язе не съм много сигурен там дъното дали не трябва да бъде предния месец дето го нарисува и туй сега дето върви вече да е провален тестма не знам със сигурност... че много мътна картинката
отделно дет и цял договор е изтекъл от тогаз