аз се изкушавам днес да не пипам нищо , че да не развалям добрия резултат от седмицатано ако ме подразни нещо може да вляза
петрола сигурно ще заградя с отложени, ако реши да поддържа форма и в петък![]()
аз се изкушавам днес да не пипам нищо , че да не развалям добрия резултат от седмицатано ако ме подразни нещо може да вляза
петрола сигурно ще заградя с отложени, ако реши да поддържа форма и в петък![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
петъка обикновено е силен в петрола .....
и аз тъи си мисля че може там пак да има движение след вчера реинджа .....
93 може подкрепи .....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
я кажи ти петрола каква цена имаш в момента, че нещо на бенча като гледам и не ми се връзва с около 1 долар и нещо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а таз разлика е сигурно щото бенча са минали на новия фючърс .....
тез трябва са следят ,щото ко оставиш позиция и ше дръпнеш една две фигури назад ...........![]()
да данямах позиция ама се изкорах докат включа едната платформа едно другата поглеждам с някакъв гап и друга цена
дано раздвижи днес петрола, щатите щели да финансират сирия за борба с ислямска държава
тоз петрол маи нарочно го държат нисък да кофтят износа на руснаците ....
воина още малко световна ше стане и пак 90 долара ....![]()
тя голяма конспирация тоз петрол, а сега и държава си направиха ислямистите и света плашат с терористични актове, глави режат, ами то скоро време ще прекрачат границата на търпимост и ще ги заличат, ей на в австралия направили някаква анти терористична акция , че онези и там стъпали, ми не ми се мисли тука при нас какво се случва с тез бежанци дето никой не ги гони и си влизат спокойно от всякъде![]()
ам не знам ,те много събития и се отрицателни ,ма петрола и златото се надолу последните два месеца ......тя голяма конспирация тоз петрол, а сега и държава си направиха ислямистите и света плашат с терористични актове, глави режат, ами то скоро време ще прекрачат границата на търпимост и ще ги заличат, ей на в австралия направили някаква анти терористична акция , че онези и там стъпали, ми не ми се мисли тука при нас какво се случва с тез бежанци дето никой не ги гони и си влизат спокойно от всякъде
тренда трябваше да е наобратно ко има логика някаква ....![]()
ми точно май новините не играят никаква роля в цялата работа или поне има грешка в тълкуването им, то затова трябва да се гледа графиката и по нея да се вземат решения , а то всеки може да си направи сметката , че зимата трябва да скача петрола ама кръчмаря може да е на друго мнение, за туй никакви нагласи не трябва да си създава човек , а да си следва графиката и да си взема сетъпите
![]()
няма как си направиш сметката ,щото те не казват кво праят ,и после са разбира ,сега ко сами точно май новините не играят никаква роля в цялата работа или поне има грешка в тълкуването им, то затова трябва да се гледа графиката и по нея да се вземат решения , а то всеки може да си направи сметката , че зимата трябва да скача петрола ама кръчмаря може да е на друго мнение, за туй никакви нагласи не трябва да си създава човек , а да си следва графиката и да си взема сетъпите
натискали надолу петрола зарад руснаците ше кажат вече като почва да са качва .....![]()