ами много е рисково освен на новините да чакаш на някъде да поеме и да се надяваш да е в твоята посока
без преди това да ти вземе стопа, но сякаш предиобед пазара е благодатен за 20-30 пипа , ако те сърби пръста може да клъвнеш нещо![]()
ами много е рисково освен на новините да чакаш на някъде да поеме и да се надяваш да е в твоята посока
без преди това да ти вземе стопа, но сякаш предиобед пазара е благодатен за 20-30 пипа , ако те сърби пръста може да клъвнеш нещо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ам зрител съм аз маи ,всичко чака тоз референдум ,гледам някви странни маили имам
от брокери дето съм имал сметки със предупреждения за висока волатилност зарад вота ....
кво толкова очакват да направи 5 фиргури ли кабела ......![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
като нищо може и да ги направи 5 фигури ,ако сметнеш шишовете нагоре надолу , може и повече да излязат
![]()
с други думи на където и да пуснеш все ще спечелиш , освен ако не си лаком , а слагаш 20-30 пипа лимити![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ма кат гледам как са набира малко по малко нагоре ,почвам си мисля че знаят вече горе долу какво ше стане .....
не мога преценя ,ма наште тука нали още по обяд дават некви екзитполове със почти близкипроценти .....![]()
ами те хората нали ходят да гласуват сутринта преди работа и после вечерта след работа , сега дават прогнози на база първата вълна , но все пак след обед ще се види каква е избирателната активност и след втората вълна ще е по-точно![]()
ам не им разбирам системата каква е дет ги предвиждат ма на наште избори сигурно ги знаят
кои колко е купил и по оборота ги смятат много лесно процентите .....![]()
а да то за нашите е така - лесно и с точност до стотинкаама за онези предполагам , че купуването и продаването на гласове е престъпление в истинския смисъл на думата
![]()
а те хората от друга планета там в сравнение с наште муцуни тука балканските ....ма наи вероятно ше си останат в ЕЮто ....
те маи и такива бяха последните полове 54 % някъде ...........![]()
ами не вярвам аз на тез прогнози, нека да свърши мача , че може дузпа да дадат в продължението
а мене ми е Х като се отцепят нали трябва да кандидатстват за евро съюза![]()
то вече трябва да е ясно кво става ,тез техните там дето праят извадки трябва са дали некви предварителни данни досега .....
останаха 2 ,3 часа кат гледам ........![]()